Dr Martens
Dr Martens
Laura Black
1 447 kr
inkl. moms

Kundedata

Dr Martens opleves som normale i størrelsen ifølge 15077 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

15 cm

Varemærke:

Varenummer:

22465-00

Dr Martens Laura Black


Dr. Martens sko er et verdensberømt skofirma, der er kendt for sine cool støvler. Det hele startede for længe siden, i starten af 1900-tallets England. Her lavede man robuste og kraftige støvler af sort læder. Gennem årene har Dr. Martens udviklet forretningsidéen og sælger i dag en bred vifte af stilfulde og variende sko. Deres relativt unge skomodel Laura Black har gjort enorm succes og det er ikke så mærkeligt. Dr Martens Laura Black er klassiske i designet, men takket være det bløde læder, den lidt tyndere sål end normalt og en smal læst er skomodellen er et must i skabet. Du kan bære disse sko hele året!

Blødt læder og en kraftig sål


Dr Martens har altid været kendt for sin stærke og holdbare kvalitet og komfortable pasform. Virksomheden fremstiller alt fra solide arbejdssko til pænere og mere trendbevidste valg. Netop Dr Martens Laura Black er lavet af et meget blødt og glat skind, i modsætning til signaturstøvlerne i et mere kraftigt læder. Det bløde læder giver en mere feminin og letanvendelig følelse og du kan med fordel bære skoene hele året. Sålen har som sædvanligt meget mønster, hvilket giver dig et optimalt greb, selv når vejen er glat. På siderne er skoene udstyret med et velcropanel, der gør det lettere at tage skoene af og på.

Skab din personlige stil med Dr Martens Laura Black


Noget, som altid har været lidt af en forretningsidé for Dr Martens er, at deres sko kan personificeres. Takket være det enkle og stilfulde design på deres støvler kan enhver nemt kombinere forskellige tøjstile og farver for at skabe sin helt egen og unikke stil. Laura Black er en pænere model, der er flot til alt, fra et trendy efterårsoutfit med stramme jeans, en stor efterårsfrakke og en hat. Men skoene fungerer lige så godt til læderbukser, en slidt denimjakke og seje accessoires.

Bær dine Laura Black år efter år


Når det kommer til kvalitet behøver du aldrig at bekymre dig med Dr Martens. Deres fantastiske skind- og læderstøvler har en evne til at holde sig flotte år efter år. Men for at du skal kunne have dine Laura Black i lang tid, og for at de skal holde sig i en god stand kan en vis behandling være nødvendig. Ligesom andre lædersko er der et stort udvalg af skoplejeprodukter. Det kan være en god idé at smøre skoene engang imellem, men det er ofte nok at børste snavs og lignende væk af og til.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

M
Marita
Beyhan, Footway
K
karolineege@gmail.com

28249 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK