Dr Martens
Dr Martens
Laura Chelsea Dk Brown

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

51835-00

Dr Martens Laura Chelsea Dk Brown


Dr Martens er firmaet, der har taget verden med storm med sin støvler af høj kvalitet. Lige siden midten af 1940'erne har virksomheden produceret nogle af de bedste støvler i verden. Dr Martens Laura Chelsea Dk Brown er et par smukke Chelseaboots med firmaets berømte holdbarhed og kvalitet.

Brune Chelseaboots med stilfuldt design


Chelseaboots er en skomodel, der er blevet meget populær på grund af sit enkle design og brugervenlighed. Disse sko er nemme at tage på, takket være de to elastiske bånd på siderne. Skoene er lavet af mørkebrunt læder af høj kvalitet, der beskytter dine fødder mod kulde og regn.

For en velklædt og sej stil


Lædersko føles ofte meget formelle. Disse sko fra Dr Martens kombinerer læderskos naturligt formelle look med et cool design. Det betyder, at skoene får mere karakter og spænding. Brug sko til et par stramme jeans for at skabe en velklædt og samtidig sej stil.

Lædersko og pleje


Lædersko som disse bør plejes regelmæssigt. Brug skosværte for at fugte læderet. Et tip er at imprægnere skoene så tidligt som muligt. Det giver dig en bedre beskyttelse mod regn og snavs. Pletter og lignende kan du fjerne med en klud og lidt sæbe.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29682 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×