25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Springyard
Springyard
Leather Shoe Cream Black

Skoen er desværre udsolgt

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Varemærke:

Varenummer:

55163-00

Plej dine sko løbende


Alle sko kræver pleje i et eller andet omfang, men nogle mere end andre. Et par smukke lædersko skal der tages hånd om fra dag 1, og det er der heldigvis råd for. Her på Footway.dk finder du mange forskellige skoplejeprodukter, heriblandt Springyard Leather Shoe Cream Black til dine mørke lædersko. Intet skriger selvsikker og modebevidst som et par skinnende lædersko eller –støvler. Sørg for at behandle skoene løbende. Jo bedre stand de er i, desto bedre passer de på dine fødder – også på de lange dage på kontoret!

Beskyt de fantastiske egenskaber


Lædermaterialet har eksisteret i mange hundrede år og fremstilles af dyrehud. Det er et enormt slidstærkt materiale, som samtidig er både åndbart og formbart. Alle tre er skønne egenskaber, og for at bibeholde disse er det nødvendigt at pleje læderskoene. Denne skocreme beskytter dit fodtøj mod fugt og snavs og er med til at forlænge skoenes levetid, samtidig med at looket piftes op, og skoene kommer til at skinne på flotteste vis. Som prikken over i’et er produktet hverken skadeligt for miljøet eller dit helbred, så du kan pleje dine sko med god samvittighed.

Nem og simpel skopleje


Før du påbegynder skoplejen, skal du sikre dig, at det værste snavs er fjernet fra overfladen. Er dette ikke tilfældet, vil produktet ikke kunne få fat i materialet og har dermed ingen virkning. Børst skoene grundigt med en god skobørste, så de er pæne og rene. Herefter kan du nemt påføre skocremen direkte fra tuben. Læg et tyndt og jævnt lag, så du er sikker på, at hele skoen er dækket ensartet. Lad skoen tørre grundigt, før den tages i brug på ny. Ønsker du en ekstra glans, kan skoen efterfølgende poleres med en klud eller børste. Voilà! Smukke, rene og skinnende sko.

Køb dine skoplejeprodukter online


Glade sko, glade fødder – nu mangler vi bare en glad forhandler. Ikke nok med, at vi tilbyder fremragende skoplejeprodukter af høj kvalitet, der er også mange andre bonusser ved at handle skocreme og lignende hos os på Footway! Vi søger altid for, at din vare leveres til den ønskede adresse på ganske få dage, og fragten er naturligvis på vores regning. Det samme gælder, hvis du ønsker at returnere en vare. Er dette tilfældet, har du hele 180 dages fortrydelsesret til at få det gjort. Spring transporttiden og ekspeditionskøen over og køb skoplejeprodukter hos os hjemme fra sofaen, når det passer dig. Vi har altid åbent!
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

29058 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK