25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Springyard
Springyard
Leather Shoe Cream Neutral

Skoen er desværre udsolgt

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Blå, Brun

Varemærke:

Varenummer:

55163-01

En skocreme i en smart indpakning


Skocreme eller lædercreme bruges til at pleje og gendanne materialets naturlige egenskaber og kvaliteter. Sko bør plejes løbende, og når du smører dit fodtøj ind, beskyttes det mod både vind og vejr. Frisk skoene op og forlæng samtidig deres levetid. På den måde passer du både på fødderne og pengepungen! Denne lækre skocreme fra Springyard er desuden et hit hos både miljøet og dit helbred, da den på ingen måde er skadelig. Den lille tube med smart påføringstop gør cremen nem at anvende, mens den neutrale farve betyder, at produktet kan anvendes på lædersko i alverdens farver. Det er skopleje, når det er allerbedst!

Gode materialer fortjener god pleje


Sko af ægte læder er sjældent billige, så du gør klogt i at pleje skoene godt, så de holder så længe som muligt – og naturligvis forbliver flotte gennem alle årene. Materialet bliver heldigvis kun flottere med alderen, såfremt det plejes ordentligt. Læder er et naturligt materiale fremstillet af dyrehud og er af samme årsag både åndbart og formbart. Disse er skønne egenskaber, som er værd at værne om. Derfor bør du imprægnere skoene så snart, du har købt dem, og inden de tages i brug. På den måde er de godt rustet mod fugt og snavs lige fra dag 1. Herefter bør skoene børstes og smøres ind løbende, så de forbliver både stærke og skinnende.

Let som en leg


Det lyder måske omfattende og virker uoverskueligt, men det er faktisk hverken svært eller tidskrævende at pleje læderskoene. Begynd med at børste det værste snavs grundigt af med en tør skobørste og supplér eventuelt med en let fugtet klud, hvis det er slemt. Påfør derefter skocremen fra tuben i cirkelbevægelser og sørg for, at cremen fordeles i et jævnt lag over hele skoen. Lad skoene tørre, gerne natten over, og polér eventuelt med en tør og ren klud for ekstra glans.

Køb din skocreme på nettet


Det er ikke besværligt at pleje sine lædersko, så hvorfor skulle det være besværligt at købe de produkter, der skal bruges? Her på Footway.dk mener vi, at skopleje skal være nemt, hurtigt og til at betale – men naturligvis stadig med produkter af en høj kvalitet. Her på siden finder du mange gode produkter til skopleje af forskellig slags, og de kan købes døgnets 24 timer – præcis, når det passer bedst ind i dit skema. Få gode fordele med i købet, når du handler skopleje hos Footway. Vi garanterer hurtig levering, og både forsendelsen og en eventuel returforsendelse er på vores regning!
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

29058 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK