06.04.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 12:46:36
Shepherd
Shepherd
Lena Asphalt
365 kr
(457 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på  9765 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

24164-00

Shepherd Lena AsfaltKolde fødder hører fortiden til med et par vidunderlige Shepherd Lena Asphalt. Disse lækre hjemmesko er lavet af ægte fåreuld, som giver en omfavnende og varm følelse. Hjemmeskoene har en gummisål, der giver dig et godt greb samt støddæmpning ved brug.

Smarte materialerFåreuld er et utrolig smart materiale med mange store fordele. Eksempelvis er fåreuld antibakterielt, hvilket betyder, at ulden på en måde renser sig. Selvom Lena er en varm tøffel, kommer du ikke til at svede, fordi fåreulden er åndbar. Den store og fluffy kant på tøflen sørger for maksimal komfort.

Føddernes bedste venSlip for ubehaget ved at gå på kolde gulve, og brug i stedet Lena Asphalt hjemmesko fra Shepherd. Disse stilfulde hjemmesko er dejlige at gå i og kan bruges på jobbet så vel som derhjemme. Et par uldtøfler er skønne både i den kolde vintertid og en sen sommeraften på verandaen.

Høj kvalitetUdover at fåreuldstøflen Lena fra Shepherds er komfortabel og varm, er den også meget holdbar. Du behøver ikke pleje hjemmeskoene på en bestemt måde, men kan nøjes med at lufte dem ved behov. Hvis du har brug for at fjerne en plet, kan du vaske hjemmeskoene i en mild sæbeopløsning og lade dem tørre ved stuetemperatur.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

I
Iris Margherita Cini
B
Berith
B
Berith
Show more posts

30653 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK