Shepherd
Shepherd - Lena Asphalt
Shepherd
Lena Asphalt
487 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Lena Asphalt

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varenummer:

24164-00

Shepherd Lena AsfaltKolde fødder hører fortiden til med et par vidunderlige Shepherd Lena Asphalt. Disse lækre hjemmesko er lavet af ægte fåreuld, som giver en omfavnende og varm følelse. Hjemmeskoene har en gummisål, der giver dig et godt greb samt støddæmpning ved brug.

Smarte materialerFåreuld er et utrolig smart materiale med mange store fordele. Eksempelvis er fåreuld antibakterielt, hvilket betyder, at ulden på en måde renser sig. Selvom Lena er en varm tøffel, kommer du ikke til at svede, fordi fåreulden er åndbar. Den store og fluffy kant på tøflen sørger for maksimal komfort.

Føddernes bedste venSlip for ubehaget ved at gå på kolde gulve, og brug i stedet Lena Asphalt hjemmesko fra Shepherd. Disse stilfulde hjemmesko er dejlige at gå i og kan bruges på jobbet så vel som derhjemme. Et par uldtøfler er skønne både i den kolde vintertid og en sen sommeraften på verandaen.

Høj kvalitetUdover at fåreuldstøflen Lena fra Shepherds er komfortabel og varm, er den også meget holdbar. Du behøver ikke pleje hjemmeskoene på en bestemt måde, men kan nøjes med at lufte dem ved behov. Hvis du har brug for at fjerne en plet, kan du vaske hjemmeskoene i en mild sæbeopløsning og lade dem tørre ved stuetemperatur.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30833 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×