Dr Martens
Dr Martens
Leonore Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

51828-00

Dr Martens Leonore Black


Når det kommer til støvler er der noget specielt ved sko fra Dr. Martens. Det engelske firma har i mange år fremstillet sko af meget høj kvalitet og med et særligt udseende. Støvlerne er kendetegnet både ved høj kvalitet og af, at de bliver fremstillet af et relativt stift og hårdt læder, der bliver blødt med tiden. Dr Martens Leonore Black er et par Chelseastøvler til kvinder. Skoene er fra virksomhedens Back to Basics-kollektion. De har et stilfuldt og samtidig sejt design med elastik i siderne. Elastikken gør det nemt at tage skoene af og på. Støvlerne har en afrundet tå og er lavet til at modstå hård brug og store udfordringer. Dette gør, at skoene er lige velegnede til arbejde som til hverdag eller fest. Dr Martens Leonore Black er desuden forede. Det betyder, at de er behagelige at have på, selv når det er koldt og blæsende. Hvis du er på udkig efter et par gode vinterstøvler, der beskytter mod kulden samtidig som de ser elegante og seje ud, er et par Dr. Martens Leonore Black det perfekte valg.

Altid topkvalitet


Støvler og boots fra Dr. Martens har allerede fra start af været af meget høj kvalitet. Det er med det samme tydligt, at virksomheden kun bruger de bedste materialer og metoder, når de fremstiller deres sko. Dr Martens Leonore Black er lavet af et holdbart, smidig læder, kaldet Burnished Wyoming. Læderet føles altid lidt stift i starten, men jo mere du bruger skoene, jo blødere bliver det. Desuden formes de efter dine fødder og får et smukt og unikt udseende. Indeni skoen finder du en sål med det patenterede Air Wave, der giver dig et blødere og mere komfortabelt skridt. Foderet som du også kan finde i skoen er lavet af syntetisk pels.

Sej og velklædt


Dr. Martens Leonore Black er støvler, der giver et sejt look, uden at det bliver for hårdt. Du kan sagtens kombinere skoene med mange forskellige stilarter og tøj. Brug dem sammen med jeans, bukser eller hvorfor ikke en pæn kjole, hvis vejret tillader det. Skoene passer til alt og hvis du desuden tager dig af skoene, så vil de holde i meget lang tid.

Tag godt hånd om dine sko på den rigtige måde


For at tage dig af dine Dr. Martens Leonore Black har du brug for en børste og muligvis også skosværte eller skofedt. Der er mange gode produkter til netop lædersko. Ved regelmæssigt at fjerne snavs, smøre og pleje dine sko, så sikrer du, at de holder sig pæne i mange år.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29829 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×