Andreas er en del af produktteamet og arbejder hårdt for at gøre logistikkæden så fleksibel, som muligt. Han er sygt effektiv, når det kommer til effektive returneringer og hurtige leveringer.

Hvad så, Andreas! Hvad koster fragten hos Footway?

- Jamen hej! Alt fragt her hos Footway er gratis, også returfragten.

Hvordan sender I mine sko?

- De bliver sendt med Bring, som er de hurtigste. De henter varer i vores lager hver hverdag! Det skal gå hurtigt med at få sine sko.

Hvornår kommer mine sko?

- Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage, sender vi oftest dine varer samme dag. Det betyder, at du får din pakke inden for 1-5 dage. Når vi sender din pakke fra vores lager, får du en bekræftelse tilsendt til den e-mailadresse, du opgav ved bestillingen, og når pakken er kommet frem, får du besked via sms. Alle sko, du ser på webshoppen, er på lager, og vi gør vores bedste for at sende varerne til dig så hurtigt som muligt.

Hvor skal jeg hente mine sko?

- Med Bring kommer din pakke til det valgte udleveringssted eller Swipbox. Når din pakke er nået frem, får du en sms, hvor der står, hvilken kode du skal hente din pakke med.

Sender I også sko til Færøerne og Grønland?

- Nej, det gør vi desværre ikke. Af forskellige årsager dækker vores fragtaftale ikke disse områder. Men forhåbentlig kommer det til at ske i fremtiden.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30686 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×