Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 05:23:54
Shepherd
Shepherd - Lina Antique Cognac
Shepherd
Lina Antique Cognac
487 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Lina Antique Cognac

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varenummer:

10011-01

Shepherd Lina Antique CognacForkæl dine fødder med det bedste og bestil et par dejlige uld hjemmesko fra Shepherd of Sweden! Shepherd Lina Antique Cognac er en lækker hjemmesko i ægte ruskind og med en varm foring af blødt uld. Hjemmeskoen har en dejlig cognacfarve, og foringen er utroligt blød og varm.

Dejlige materialer til dine fødderFåreuld er et godt materiale til dine fødder, ikke kun fordi det er blødt og smukt, men også fordi fåreuld har mange gode egenskaber. Uld er varmt, men dine fødder blive ikke svedige, fordi uld har fugtabsorberende egenskaber.

Det bedste valg for dine fødderLina Antique Cognac er en stilfuld hjemmesko, som du med fordel kan bruge hele året både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det er behageligt at gå barfodet i fåreuld, men lige så komfortabelt med sokker. Glem følelsen af at sætte fødderne på det kolde gulv og tag Lina Antique Cognac på med det samme, du vågner.

Vidunderlige uldhjemmesko der holderNår du har købt et par af Shepherd of Sweden hjemmesko i ægte fåreuld, behøver du ikke købe nye i lang tid. Lina Antique Cognac er af høj kvalitet, og du behøver ikke pleje dine hjemmesko meget. Hvis det er nødvendigt, kan du vaske dem i en mild sæbeopløsning og derefter lade hjemmeskoene luftes og tørre grundigt.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29868 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×