Shepherd
Shepherd - Lina Leopard
Shepherd
Lina Leopard
487 kr
Størrelseguide
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Lina Leopard

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Mønsteret, Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varenummer:

10011-03

Shepherd Lina LeopardShepherd koncentrerer sig fuldt ud om at producere sko og hjemmesko af fåreskind og uld. Lina Leopard er en klassisk hjemmesko som har et lille twist - de er leopardmønstrede.

Fåreuld er skønt og blødtFåreuld og fåreskind har mange gode egenskaber. Uld er blød, varmt og gør, at hjemmeskoene føles behagelige at have på. Læderet er holdbart og sammen med leopardmønsteret, giver de hjemmeskoene et originalt udseende. Uld er antibakterielt, noget der gør, at tøflerne ikke kommer til at lugte dårligt med tiden.

Dine nye favorithjemmeskoDet er let at forstå, hvorfor så mange mennesker elsker hjemmesko fra Shepherd. Disse hjemmesko føles behagelige og skønne, især om vinteren, når gulvet kan føles koldere end normalt. Med disse hjemmesko kan du starte hver dag på en varm og behagelig måde.

Pas godt på dine hjemmeskoDisse hjemmesko kræver ikke noget særligt, når det handler om pleje og rengøring. Du kan bruge lunkent vand og lidt sæbe til at rengøre dem. Bare sørg for at rense hjemmeskoene forsigtigt, så du ikke ødelægger det fine leopardmønster.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30399 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×