27.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Rub 1 Black
797 kr
(997 kr)
inkl. moms

Kundedata

Ilse Jacobsen opleves som normale i størrelsen ifølge 1306 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2,5 cm

Skafthøjde :

38 cm

Skaftvidde:

42 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

02030-00

Ilse Jacobsen Rub 1 Black


At finde de perfekte gummistøvler er de senere år blevet både lettere og sværere. Før i tiden var gummistøvler et par militærgrønne støvler, der på ingen måde kunne forbedre et outfit, og i dag er der et væld af muligheder at vælge imellem. Denne model fra Ilse Jacobsen synes vi dog er ekstra flot!

Lækre, naturlige materialerGummi er som bekendt vandtæt, og det samme er tilfældet med disse fine støvler. Det høje skaft gør, at du er beskyttet langt op ad benet. Der er oven i købet tale om 100% naturgummi, og støvlerne med stilfuld snøring foran er håndlavede i Europa. Indlægssålen tilpasser sig foden og hele indersiden er foret med et tyndt lag bomuldsfleece.

Flotte detaljerDen stilfulde detalje med snøring på forsiden gør disse støvler til noget ganske særligt sammenlignet med standardstøvler. Alligevel er støvlerne meget stilrene og passer derfor godt til forskellige jeans, bukser og jakker, du måtte have på ud i regnvejret.

Tips fra os!Gummi har godt af at blive luftet en gang i mellem, da materialet ikke er åndbart. Støvlerne bør desuden opbevares mørkt og tørt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

S
Stine
K
Karen
K
Klaus
J
jarno hansen

Ikke mere ,desværre

0
Show more posts

28890 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK