Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 08:52:20
Champion
Champion - Low Cut Shoe Smu Crew Sky Captain
Champion - Low Cut Shoe Smu Crew Sky Captain
Champion - Low Cut Shoe Smu Crew Sky Captain
3D

Brugerbilleder

Champion
Low Cut Shoe Smu Crew Sky Captain
237 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60058-47

champion


Rochester, New York State, 1919. Brødrene Feinbloom starter deres eget tøjmærke, tøj med sportsappel som kunne bæres i fritiden, casual og selvfølgelig også under sportsudøvelse. Mærket fik lynhurtigt popularitet, fordi de forstod at ramme markedet på det helt rigtige tidspunkt med de rigtige ting, og samtidig sende nye, spændende designs ud på markedet. Deres sweatshirts var så populære, at det amerikanske millitær i 1930'erne tog dem til sig, til officielt brug under optræning af soldaterne.

Low-Cut-Shoe-Smu-Crew


En rigtig Champion klassiker i unisex model. Med det sporty og alligevel super afslappede look, udstråler skoen, at du har alt under kontrol. Brug den i det daglige på arbejdet med jeans, eller bær den til dine chinos. Går også godt med shorts og en chick nederdel.

Sky/Captain


Sæt kurs mod skyerne og sigt efter højeste fællesnævner, når du tager dine Champions på. Kaptajn og crew er iført de mørkeblå uniformer, og er klar til at tage på rejse med dig og dine Champions.

mørk og blå


Mørke sko er altid lettest at holde pæne, det er en af reglerne her i livet. Yderstoffet i skoen er lavet af textil, så en fugtet klud kan tage sig af det meste snavs. Brug evt en anelse sæbe i vandet, hvis du har en meget genstridig plet.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29322 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×