30.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Champion
Champion
Low Cut Shoe Softy G Ps Delft
207 kr
inkl. moms

Kundedata

Champion opleves som normale i størrelsen ifølge 1833 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Blå

Ydermateriale:

Syntetisk

Indvendigt materiale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60058-63

Champion Low Cut Shoe Softy G Ps DelftChampion Low Cut Shoe Softy G Ps Delft er en fremragende sportssko til børn. De neutrale og flotte blå og rosa farver passer både til drenge og piger. Det er en utrolig let sko med en god sål, der giver god støtte til børn der elsker at være aktive.

Kvalitets sko fra ChampionSiden de blev til i 1919 har Champion været et rigtigt populært mærke indenfor sportstøj og sportssko. De ligger fokus på altid at skabe nye flotte designs samtidig med at holde kvaliteten utrolig høj. Når du køber sko fra Champion ved du at du får en ordentlig vare.

En praktisk og komfortabel joggingskoSkoene er lavet af syntetiske materialer af høj kvalitet, der holder snavset væk samtidig med at de holder skoene friske. De er udstyret med velcro stropper, der gør det utrolig nemt for barnet selv at få skoene af og på. Pasformen er normal og passer til de fleste børnefødder. En glimrende sko til gymnastik i skolen eller til leg i skolegården.

Sådan holder du dem reneHvis de bliver beskidte kan du blot tørre dem af med en våd klud. De behøver ikke imprægnering og hvis du tager dig godt af skoene så holder de i lang tid.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28768 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK