Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:55:53
The North Face
The North Face - M Nse Tent Mule III Shiny Black/Black
The North Face - M Nse Tent Mule III Shiny Black/Black
The North Face - M Nse Tent Mule III Shiny Black/Black
3D
The North Face
M Nse Tent Mule III Shiny Black/Black
269 kr
(337 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

51502-01

The North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/BlkDet amerikanske brand The North Face er en af de mest berømte indenfor sportsudstyr og beklædning. Hvis du leder efter et par dejlige hjemmesko, er The North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/Blk et ideelt valg. Disse hjemmesko er en slags hybrid mellem almindelige sko og indendørssko. Skoene er fremstillet af et vandfast materiale på skoens yderside og har en isolerering af PrimaLoft Thermoball, der giver fødderne en behagelig og varmende inderside. Hjemmeskoene er en perfekt mulighed til dig, som skal flyve langt, løbe ud i kulden og hente avisen eller for dig, der blot ønsker et par fantastiske hjemmesko derhjemme.

Isolering og foderThe North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/Blk består af flere smarte materialer, såsom en helt vandafvisende yderside i 100% genanvendt tekstil. For at sikre at dine fødder forbliver varme og behagelige selv på kolde dage, er hjemmeskoene foret med PrimaLoft Thermoball-teknikken. For optimalt greb er The North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/Blk udstyret med en kraftig gummisål, og ved flappen er en stretch-rib, der gør det nemmere at tage skoen af og på. Takket være skoenes letvægtsmaterialer, kan du nemt tage dem med, når du rejser, uden at du skal bekymre dig om, at de fylder eller vejer for meget.

Den ultimative hjemmeskoThe North Face forstår at producere innovative produkter af de bedste materialer. The North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/Blk har et slankt og stilfuldt design, hvilket gør hjemmeskoene lette at kombinere med andre beklædningsgenstande, såsom for eksempel en Thermoball jakke af samme mærke. Fordi hjemmeskoene er sorte, er de diskrete og tager ikke nogen særlig opmærksomhed fra resten af dit outfit. Sålen er mere robust end på mange andre almindelige indendørssko. Dette giver dig mulighed for at bruge The North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/Blk på korte gåture, eller hvis du har brug for at køre en tur ud og handle.

God kvalitet, som kan bevaresDe fleste produkter fra The North Face er af høj kvalitet og kan bruges i lang tid. The North Face M Nse Tent Mule III Shiny Black/Blk er naturligvis ingen undtagelse. Men for bedst muligt at passe på hjemmeskoene, skal du ikke bruge dem for meget udenfor, og ikke på våd eller mudret jord. Du kan med fordel aftørre sålen med en fugtig klud og eventuelt bruge en mild sæbeopløsning, hvis du har fået pletter på.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27570 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×