Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 04:59:49
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Malin Flower
237 kr
Er på lager og kan leveres omgående
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Mohedatoffeln Malin Flower

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Træsko

Skotype:

Farver:

Mønsteret

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varenummer:

50502-00

Mohedatoffeln Malin Flower



Alle mennesker burde have mindst et par af komfortable træsko fra Mohedatofflen. Mohedatoffeln Malin Flower er en klassisk træsko i nyt design. Disse træsko har et smuk blomstret mønster, der føles traditionelt og rustikt. Disse stilfulde sko er perfekt til at bruge hele foråret og sommeren.

Robuste træklodser



I modsætning til de fleste andre sko, der er lavet af gummi er Mohedatoffelnl Malin Flower fremstillet af en solid blok af træ. Træblokken er selve sålen og for at give dig optimalt greb, har den også to mønstrede gummipaneler. Toppen af skoen er fremstillet af ægte læder.

Svenske sko



Hvis der er noget, folk ofte forbinder med Sverige (udover træhesten 'Dalahästen'), er det sandsynligvis træsko. Mohedatoffeln Malin Flower er en virkelig smuk sko, som du kan bære enten sammen med jeans, nederdele eller kjoler i foråret og sommeren. Det blomstrede mønster forbedrer alle outfits.

Brug dine sko ordentligt



Hvis du vil bevare dine Mohedatoffeln Malin Flower længe, er det er vigtigt, at du tager dig af dem. Det er bedst at undgå vand, men ellers kan du bruge dine træsko jævnt. Den øverste del er lavet af læder men er også udstyret med en beskyttende film, der er vand- og smudsafvisende.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

31280 Resultater 
Når du surfer her, tillader du cookies.×