30.03.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 12:20:58
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Malin Flower
237 kr
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 2505 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Beige, Mønstret

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varemærke:

Varenummer:

50502-00

Mohedatoffeln Malin FlowerAlle mennesker burde have mindst et par af komfortable træsko fra Mohedatofflen. Mohedatoffeln Malin Flower er en klassisk træsko i nyt design. Disse træsko har et smuk blomstret mønster, der føles traditionelt og rustikt. Disse stilfulde sko er perfekt til at bruge hele foråret og sommeren.

Robuste træklodserI modsætning til de fleste andre sko, der er lavet af gummi er Mohedatoffelnl Malin Flower fremstillet af en solid blok af træ. Træblokken er selve sålen og for at give dig optimalt greb, har den også to mønstrede gummipaneler. Toppen af skoen er fremstillet af ægte læder.

Svenske skoHvis der er noget, folk ofte forbinder med Sverige (udover træhesten 'Dalahästen'), er det sandsynligvis træsko. Mohedatoffeln Malin Flower er en virkelig smuk sko, som du kan bære enten sammen med jeans, nederdele eller kjoler i foråret og sommeren. Det blomstrede mønster forbedrer alle outfits.

Brug dine sko ordentligtHvis du vil bevare dine Mohedatoffeln Malin Flower længe, er det er vigtigt, at du tager dig af dem. Det er bedst at undgå vand, men ellers kan du bruge dine træsko jævnt. Den øverste del er lavet af læder men er også udstyret med en beskyttende film, der er vand- og smudsafvisende.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

B
Bronwyn
Oversætte
C
Crepy Valérie
Oversætte
M
Maysan
Oversætte
Show more posts

30597 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK