Shepherd
Shepherd
Malte 99/83526 Antique Stone
437 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varemærke:

Varenummer:

48222-00

Shepherd Malte 99/83526 Antique Stone


Shepherd of Sweden er firmaet bag disse flotte og bløde sko. Virksomheden er blevet kendt for, at man kun anvender fåreskind og fåreuld. Med tøflerne Malte får du en original tøffel, der både føles varm og behagelig.

Fåreuld - et materiale med mange fine egenskaber


Netop fåreuld er et materiale, der fungerer fremragende til hjemmesko. Det er blødt og behageligt, giver fødderne varme, når det er koldt, og leder fugt væk, hvis du bliver svedig. Uld er også resistent over for bakterier, hvilket altid er en god ting. Yderdelen er fremstillet af ruskind fra fåreskind.

Flot design - høj komfort


Tøflerne Malte har et pænt og stilfuldt design. De er velegnede både på arbejdspladsen og til hyggestunderne derhjemme. Hvis du ofte fryser om fødderne eller bare vil kunne gå rundt på en behagelig måde, er disse tøfler helt perfekte.

Ruskind og fåreuld - tips om pleje og rengøring


Selvom disse hjemmesko primært skal bruges indendørs, kan de alligevel have brug for pleje eller at blive rengjort af og til. Brug til at begynde med lidt vand, en klud og eventuelt en mild sæbeopløsning, så du fjerner snavs og pletter. Det er også muligt at anvende skoplejeproduter til ruskind.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×