Vagabond
Vagabond
Marja 4013-401-20 Black
797 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farve:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varemærke:

Varenummer:

52449-00

Vagabond Marja 4013-401-20 Black

Vagabond har lavet mange smarte sko gennem tiderne og skomodellen Marja har formået at skabe endnu en stilfuld sko til kvinder. De smukke sko har en skarp tå og et højt skaft. På toppen af disse sko kan du finde en løkke for lettere på- og aftagning.

Læder af høj kvalitet

Skoene har to elastiske bånd på siderne. Disse elastikker er dækket med læder, hvilket giver skoene et konsekvent og stilfuldt look. Hælen er fem cm høj og har en slidbane af gummi. Komfortable sko, der ser godt ud uanset hvad, du er iført.

Elegante sko

Disse sko giver et pænt udseende og er velegnet til mange forskellige stilarter. Skoene er fremstillet til at blive anvendt i sommeren og efteråret. Brug med en dejlig nederdel eller kjole i en smuk farve, så du får dit outfit til at se elegant ud. Også egnet til jeans og jakke.

Sådan tager du dig om læderet

Du plejer bedst dine lædersko ved regelmæssig pleje og rengøring. Brug en fugtig klud eller børste for at fjerne det mest overfladiske snavs og støv fra skoene. Med hjælp af skosværte og regelmæssig skovoks kan du derefter sørge for, at skoene forbliver bløde og fine i lang tid.

Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

J
Janni Nielsen
Derya, Footway

Hej Janni,

Disse er desværre udsolgt i størrelse 38 og på nuværende tidspunkt kan jeg ikke se, at forventer modtage flere :frowning:

0
K
Karina
Derya, Footway

Hej Karina,

Ja størrelse 36 er på lager lige nu :slight_smile:
Super fine :heart_eyes:

0
T
Trine
J
Jeanett, Footway

Over 100 par. :slight_smile:

0
Show more posts

31321 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK