Crocs
Crocs - Meleen Twist Sandal Black/Smoke
Crocs - Meleen Twist Sandal Black/Smoke
Crocs - Meleen Twist Sandal Black/Smoke
3D
Crocs
Meleen Twist Sandal Black/Smoke
217 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi, Syntetisk

Sål:

Gummi, Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

54521-00

crocs


Crocs er tæt på at være en religion! Der er efterhånden ikke den person der ikke har ejet et par Crocs, og når du først har haft dem på, er det svært at komme udenom den fjerlette følelse det er, at have dem på. Crocs er den type sko der passer til alle; de ser nuttede ud på en lille, solbrændt pode, de passer haven, til nederdele, shorts og sommerens gåture på havnen.

Meleen-Twist-Sandal


Endnu en dejlig sandal fra Crocs der sidder godt på foden, står godt fast og samtidig er nem at smutte i. Brug dem i dagligdagen, på ferien, i haven eller det som de oprindeligt var beregnet til: båden. Til mindre gåture eller som et par luftige hjemmesko.

Black/Smoke


Sort passer som bekendt til alt, og det gælder selvfølgelig også dine sorte Crocs. Indersålen er i røggrå og udstyret med små, skridsikre knopper som giver dig en behagelig, stabil flade for dine fødder.

altid rene


Crocs er lavet af en type skum, hvor bakterier ikke kan sidde fast, dermed er skoen antibakteriel. De hverken kan eller skal rengøres med nogen form for rengøreingsmidler. En fugtig karklud kan gøre det, voilá og dine Crocs er klar til at gå ud i verden igen.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
L
Lone Pedersen

Ville ønske at man kunne købe den i en mindre størrelse

 · Svar · 

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×