Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 02:36:30
Hunter
Hunter
Men's Original Chelsea Black Black
797 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Hunter Men's Original Chelsea Black Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

51214-00

Hunter Men's Original Chelsea Black BlackLeder du efter et par støvler, der er praktiske og samtidig giver dig et velklædt og elegant look? Så er Hunter Men's Original Chelsea Black Black de perfekte støvler til dig. Hunter har i mange år produceret nogle af markedets hotteste støvler. Det klassiske firma fra England ved lige, hvad de skal gøre for at skabe en følelse af ren luksus.

Beskyt dig selv mod regnen med håndlavede støvlerDisse støvler ligner ikke de traditionelle støvler med højt skaft. I stedet er de fremstillet med inspiration fra Chelseaboot-modellen. Skoene er håndlavede og fremstillet med to forskellige gummimaterialer, et vulkaniseret og et naturligt. Sammen giver de dig en enestående beskyttelse mod fugt og regn, og sikrer samtidig et fedt look.

Mød regnen med stilLad ikke lidt dårligt vejr stoppe dig fra at klæde dig pænt. Disse støvler fra Hunter kan du trygt bruge selv sammen med dit fine tøj. Passer lige så godt med jakkesættet som de gør med jeans og jakke. Den sorte farve kan uden problemer kombineres med alle andre farver.

Pas på dine støvlerEt par gode støvler holder i mange år, hvis bare du plejer dem efter brug. Disse støvler fra Hunter skal plejes ind i mellem. Rens dem for snavs og mudder med en fugtig klud. Brug derefter en "Boot Buffer" fra Hunter for at sikre, at de holder deres form og farve længe.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28192 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×