Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:04:24
Bagheera
Bagheera
Metro Black/Cerise
286 kr
(357 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Walkingsko

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

49883-01

Bagheera Metro Black/CeriseUanset om du kan lide at vandre, løbe eller løfte vægte i træningscentret, er det vigtigt at have gode sportssko. Bagheera Metro Black/Cerise sørger for, at du kan træne ubekymret. Skoene har en behagelig pasform, der følger fodens former på en god måde.

Bagheera – sportssko, der holderBagheera har forsynet os med komfortabelt træningstøj og -sko siden 1980'erne. I dag er de mindst lige så populære og deres prisvenlige sportssko er i høj kvalitet. Bagheera Metro Black/Cerise er en walkingsko, som er lavet af et lufttransporterende syntetisk materiale. Skoene har en komfortabel indersål, der giver foden støtte, og en ydre gummisål, der giver dig et godt greb på terrænet.

Nyd at motionereHav fokus på målet i stedet for på skavende sår på fødderne. Bagheera Metro Black/Cerise er din bedste ven, når du motionerer. Sammensæt en stilfuldt outfit med træningstights, T-shirt og en cool sportsjakke. Match gerne dit outfit til skoenes pink accentfarver.

Sådan passer du bedst på dine BagheeraBrug Bagheera-skoene sæson efter sæson! Sørg for at kvaliteten og pasformen bevares ved at lufte skoene efter brug. Du kan slippe af med pletter og snavs med en mild sæbe og vand. Har du problemer med genstridige pletter, kan du bruge en speciel renseshampoo.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×