Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:28:53
Johnny Bulls
Johnny Bulls
Mid Zip Back Black/Silver
898 kr
(1 197 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

4,5 cm

Skafthøjde :

26 cm

Skaftvidde:

37 cm

Detaljer:

Lynlås, Spænde

Varenummer:

49756-00

Johnny Bulls Mid Zip Back Black/Silver


Johnny Bulls er mærket for dig, der elsker en rocket mode og som har strenge krav til kvalitet og pasform. Virksomheden lavede fra starten ægte motorcykeltøj, men udviklede senere hen sin forretningsidé. Til og med i dag er der dog tydlige påvirkninger både fra bikermiljøet og det vilde vesten. Johnny Bulls Mid Zip Back Black/Silver er en rigtig klassisk støvle med et højere skaft.

Kraftigt læder


Johnny Bulls Mid Zip Back er lavet af kraftigt læder i sort. Læderet kan i første omgang føles lidt stivt, men det vil hurtigt begynde at forme sig efter din fod. Ydersålen er utrolig kraftig og har en dyb mønsterstruktur. Det giver dig optimalt greb, selv når vejene er glatte.

En sej støvle, der passer til alt


Johnny Bulls Mid Zip Back er en rigtig flot støvle i en højere model. Det høje skaft og det sorte læder bliver rigtig pænt sammen med et par stramme jeans gerne i en lysere farve. Kombiner dem med en efterårsfrakke eller gå "all in" med en cool læderjakke.

Plejetips for læderstøvler


Når du får dine nye Johnny Bulls Mid Zip Back hjem er det en god idé, hvis du starter med at imprægnere støvlerne. Så får de en beskyttende overflade, der bliver smuds- og vandafvisende. Med tiden kan du børste støvlerne rene og smøre dem ind, hvis du vil.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30688 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×