Björn Borg
Björn Borg
Milan High Fur Dark Brown
897 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

48021-02

Björn Borg Milan High Fur Dark Brown


Björn Borg Milan High Fur Dark Brown er en solid støvle, der egner sig godt til vores skandinaviske, lunefulde klima. Vintrene her i Norden kan være overraskende - en dag har vi mildt vejr med høje temperaturer og sol, den næste dag er det 15 minusgrader med sne og is. Klæd dig varmt og behageligt på dine fødder og gå sikkert på de glatte overflader.

Björn Borg - et kvalitetsmærke


Til efteråret og vinteren er det ekstra vigtigt at vælge de rigtige sko, da de bliver udsat for både mudder, vand og is. Björn Borg Milan High Fur Dark Brown er fremstillet af brunt læder, som kan modstå fugt og snavs. Skoene har et højere skaft, hvilket giver dig varme op ad benene. Indvendigt er skoene varmt foret. Ydersålen giver et godt greb og en behagelig stødabsorbering.

Sko, der tilpasser sig


Björn Borg Milan High Fur er et par sko, som du ikke behøver at klæde dig efter, men som i stedet tilpasser sig din personlige stil. Skoene er alsidige og fungerer fint med både jeans og fine bukser.

Skopleje er vigtigt for kvaliteten


Da Björn Borg Milano High Fur Dark Brown er designet til at blive brugt i vores nordiske vintervejr, kan de klare både kulde, snavs og vand. For at sikre kvalitet og holdbarhed er det dog en god idé at imprægnere støvlerne nu og da.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30888 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×