Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 04:28:51
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Anton
187 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Træsko

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

42546-00

Mohedatoffeln AntonMohedatoffeln Anton er måske den mest klassiske træsko nogensinde. Træskoens lille hældning giver en perfekt pasform og den stærke gummisål giver dig et godt greb på ujævne overflader. Mohedatoffeln er en gammel virksomhed, der blev grundlagt i 1860. Siden da har de produceret kvalitetssko lavet af træ.

Holdbart materialeAlle bør have et par Mohedatoffeln Anton stående ved døren. Skoene er lette at tage på og er perfekt at gå i, for eksempel når du skal hente posten eller købe en avis. Skoene har en bund af sortfarvet træ og en overdel af læder.

Perfekt at have derhjemmeEt par træsko i klassiske model er meget praktiske at have derhjemme. Du kan hurtigt tage dem på, hvis du skal hilse på naboerne, hente avisen eller køre et kort ærinde. Takket være den åbne konstruktion er det hurtigt at smutte i skoene. Sæt dem gerne lige ved hoveddøren, så du altid er klar til at gå ud.

Holdbar kvalitetMohedatoffeln Anton er en meget kraftfuld og robust træsko, der ikke behøver nogen større vedligeholdelse. Den øverste del er lavet af ægte læder, og den har en beskyttende foliebelægning på toppen, der beskytter skoen. Du kan nemt tørre snavs af med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30688 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×