Express
Gratis retur!
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Community Approved
680
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Anton

Vejledende pris230 Dkr

197 Dkr

Produktet er på lager! Sendes indenfor 24 timer
Ekspres forsendelse!
Gratis retur! 365 dage
Trustpilot
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Bring

Produkt information

Varenummer:42546-00
Undergruppe:
Livsstilssandaler
Produktgruppe:
Sandaler og Hjemmesko
Kategori:
sandaler
Skosål:
træ
Community Approved:
Lowest return rate in category
Afdeling:
Herre
Materiale ydre:
Læder
Produkttype:
Sko
Farve:
Sort
Hælhøjde:
4

Anton

Moheda Anton

Moheda Anton er klassiske træsko, og de er gode at have rundt i huset. Disse sko er perfekte, hvis du skal have posten, gå over til en nabo eller lave noget let arbejde i baghaven. Overdelen er lavet af læder og sålen er lavet af træ med gummi for at give et godt greb. Træskoene har en let hældning for en flot og behagelig pasform. Moheda er et veletableret firma grundlagt i 1860 og har produceret kvalitets træsko lige siden.

Klassiske træsko

Disse træsko fra Moheda kaldet Anton er meget praktiske og rare at have derhjemme. De er nemme at tage på, og du kan have dem på, når du går rundt i nabolaget, går på stranden eller løber ærinder rundt i byen. Bunden er lavet af sort farvet træ og toppen af skoen er lavet af læder.

Perfekt rundt i huset

Træsko er gode til rundt i huset eller i baghaven. Det åbne design gør det nemt hurtigt at tage dem på, hvis du skal hente avisen eller bare skal udenfor. Hold dem ved døren, så du altid er klar til at gå, når du har brug for det. De har en kraftig gummisål, der vil give dig et godt greb på ujævne overflader.

God kvalitet og minimal pleje

Anton er en træsko produceret af Moheda, der ikke kræver meget pleje. Toppen af skoen er lavet af ægte læder, men har også et tyndt beskyttelsescover, der vil beskytte den. Hvis dine træsko bliver snavsede, kan du tørre dem af med en fugtig klud. Meget hurtigt og nemt og ingen specielle produkter er nødvendige.

Community Approved - Lowest return rate in category

Hvert kvartal fremhæver Footway Group produkter, der sjældent returneres i kombination med få reklamationer inden for deres kategori. Det gør vi for at øge bevidstheden om, at en lavere returprocent og bedre kvalitet har en positiv effekt på produktets miljøpåvirkning. Af den grund investerer Footway i miljøprojekter sammen med Milkywire.

Milkywire forbinder donorer globalt med omhyggeligt reviderede civilsamfundsorganisationer, der arbejder på at løse de mest presserende miljøproblemer, som menneskeheden står over for.

Lad os lave bedre produkter sammen! Læs mere

Hjælp andre - kom med din feedback

TrustpilotVisaMastercardKlarnaPayPalBring
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-DK@footway.com - 80 32 33 33
Denmark