Express
Gratis retur!
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Community Approved
1264
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Lina

Vejledende pris230 Dkr

197 Dkr

Produktet er på lager! Sendes indenfor 24 timer
Ekspres forsendelse!
Gratis retur! 365 dage
Trustpilot
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Bring

Produkt information

Varenummer:33521-00
Kategori:
sandaler
Community Approved:
Lowest return rate in category
Afdeling:
Dame
Materiale ydre:
Læder
Skosål:
Gummi
Produkttype:
Sko
Farve:
Brun,
Rød
Hælhøjde:
5
Produktgruppe:
Flade sko

Lina

Mohedatoffeln Lina

Mange mennesker genkender disse sko, de kan findes i sommerhuse og villaer over hele Sverige. Det er den traditionelle træsko. Netop denne model er mere moderne og er lavet med en naturlig og ubehandlet træsål og en overdel lavet af ægte læder.

Naturmaterialer

Træsko har været brugt i mange år og med tiden er de blevet lidt bedre og pænere. Disse træsko har for eksempel en gummiydersål. Yderlæderet er hårdt i starten, men bliver blødt, jo mere hjemmeskoene bruges. Læderet er overfladebehandlet både indvendigt og udvendigt. Hælen er seks cm høj.

Stilfulde træsko i flotte farver

Disse sko passer til mange forskellige beklædningsgenstande. Skomodellen Lina fås i to farver, rød og hvid. Vælg den, der passer bedst til dig og din stil. Fordi læder er naturligt, tilpasser det sig dine bevægelser over tid. Det giver også skoene naturlige og smukke folder.

Tips til pleje af lædersko

Selvom disse træsko ikke har samme udseende som et par almindelige lædersko, bør de plejes på næsten samme måde. Det meste af skoen er jo lavet af læder. Brug skovoks til at fugte læderet, hvis det bliver tørt. Du kan også bruge en børste til at rense og polere skoene, så de får en flot glans.

Community Approved - Lowest return rate in category

Hvert kvartal fremhæver Footway Group produkter, der sjældent returneres i kombination med få reklamationer inden for deres kategori. Det gør vi for at øge bevidstheden om, at en lavere returprocent og bedre kvalitet har en positiv effekt på produktets miljøpåvirkning. Af den grund investerer Footway i miljøprojekter sammen med Milkywire.

Milkywire forbinder donorer globalt med omhyggeligt reviderede civilsamfundsorganisationer, der arbejder på at løse de mest presserende miljøproblemer, som menneskeheden står over for.

Lad os lave bedre produkter sammen! Læs mere

Hjælp andre - kom med din feedback

TrustpilotVisaMastercardKlarnaPayPalBring
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-DK@footway.com - 80 32 33 33
Denmark