Scholl
Scholl - Moldava AD Black
Scholl - Moldava AD Black
Scholl - Moldava AD Black
Scholl
Moldava AD Black
597 kr
Størrelse
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Scholl Moldava AD Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

04602-00

Scholl Moldava AD Sort


Moldava AD i sort er en ortopædisk velsiddende kvalitetssandal fra Scholl med sål af kork og gummi og remme i sort læder med justerbare spænder. Scholl er et tysk mærke, som i 100 år har fokuseret på at skabe produkter, der tager sig af vores fødder på bedste vis.

Kombination af kvalitetsmaterialer


Læderet i den øverste del tilpasser sig blidt foden, og den robuste sål tilbyder komfortabel støddæmpning og aflastning for trædepuderne. Ydersålen af gummi giver et fast greb om underlaget.

Arbejdssko eller hjemmesko?


Disse indendørssko passer lige så godt hjemme som på arbejdet. Den komfortable pasform og støddæmpning gør sammen med det stilfulde og klassiske design skoene nemme at kombinere med dit tøj, uanset om du bærer jeans eller hospitalsuniform. Vær opmærksom på, at denne model er lidt lille i størrelsen, så vælg en lidt større størrelse, hvis du ved, at du svinger mellem størrelser.

Simpel rengøring


Skulle skoene blive beskidte, anbefaler vi, at du bruger et mildt skorengøringsmiddel og en fugtig klud for at fjerne skidtet. Smør derefter skoen med læderfedt eller skocreme.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×