Scholl
Scholl - Moldava Wedge Red
Scholl - Moldava Wedge Red
Scholl - Moldava Wedge Red
3D
Scholl
Moldava Wedge Red
517 kr
(647 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Rød

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

04605-02

Scholl Moldava Wedge RedDisse Scholl Moldava Wedge Red bør alle mennesker eje! Sandalerne er skabt med et ergonomisk og ortopædisk design for øje, og de passer perfekt til fodens naturlige kurver. Sandalerne har en flot farve og smarte stropper, så du hurtigt og nemt kan justere størrelsen. Du kan være sikker på, at sandalerne er af højeste kvalitet. Scholl har i mere end 100 år skabt komfortable sko.

Nubuck og korkMoldava Wedge er lavet af både nubuck, en superletvægts EVA sål og kork. Sålen er designet til at give foden den ultimative støtte. En god sål har en positiv effekt på både knæ og ryg, fordi den aflaster hele kroppen på en afbalanceret måde.

På jobbet og hjemmeScholl Moldava Wedge Red er røde sandaler, der er perfekte at bruge hele dagen, uanset om du er hjemme eller på arbejde. Gå komfortabelt hele dagen og undgå trætte fødder, ryg og knæ. Den flotte farve giver dit look et friskt pust, som sammen med dit øvrige outfit giver et fuldendt udtryk.

Brug dem i årevisEt par Scholl Moldava Wedge Red kan bruges i mange år uden at blive slidt. Undgå at bruge skoene i regn og mudder. Hvis sandalerne bliver støvede eller snavsede, kan du børste dem med en skobørste.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

E
Eva Winterskov

hvorfor er det så besværlig kun at købe et par sandaler

 · Svar · 
S
S. T.

Er disse sandaler med indlæg? Sender I varer udenfor DK? Moldava Wedge Red

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27643 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×