Wildflower
Wildflower
Morla zip Black
647 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Wildflower Morla zip Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

38 cm

Varenummer:

51920-01

Wildflower Morla zip BlackNår efteråret og vinteren står på spring, er det rart at være i stand til at tage et par varme vinterstøvler på. Wildflower Morla zip Black er en høj vinterstøvle med stilfulde snører foran. Støvlen er lavet af ægte ruskind og har en solid og stærk gummisål. Inde i støvlen er der en varm foring, der holder fødderne og ben varme selv i koldere temperaturer.

KvalitetsmaterialerVinterstøvler lavet af naturligt ruskind er gode, fordi ruskind har smarte egenskaber. Vintre kan være kolde, men er ofte også våde. Det er muligt at imprægnere ruskind, så det er vandafvisende. Hertil kommer, at selve læderet er åndbart, hvilket øger støvlernes komfort.

Stilfuld og praktiskWildflower Morla er en komfortabel og varm vinterstøvle i sort ruskind - et materiale, du nemt kan matche med andre farver og mønstre. Du kan putte dine bukser ind i støvlerne, hvilket både er pænt og komfortabelt. Kør en gennemført sort stil, eller pynt med tilbehør i en mere livlig farve, som for eksempel et farverigt tørklæde eller en hat.

Tips til at passe på dine støvlerHvis du passer godt på dine ruskindsstøvler, kan du bruge dem år efter år. Ruskind er et meget almindeligt materiale til efterårs- og vinterstøvler, fordi det har mange gode egenskaber. Når støvlerne er nye, er det godt at imprægnere dem. Så får støvlerne et beskyttende ydre lag, der er mere modstandsdygtig over for vand og snavs.
Vis mere.

Kommentar

Virkelig dårlig støvle. I første omgang virker de ganske robuste, men efter at have gået i dem én dag udvidede de sig pænt meget i foden, så jeg skøjtede rundt i dem. Det er desværre heller ikke muligt at lave en tæt snøring, så støvlen sidder godt til om benet. Ydermere er der heller ikke megen indlægssål i støvlen; bunden føles hurtig hård, så man bliver nødt til at lægge en ekstra sål i for ordentlig affjedring. Støvlen så ellers rigtig god ud på foto, men det var 647 kr. lige ud ad vinduet

Svar

Jeg elskede mine og har brugt dem i 3 vintre, overvejer at købe et par nye

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28549 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×