Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 02:48:47
Wildflower
Wildflower
Morla zip Black
647 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

38 cm

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

51920-01

Wildflower Morla zip BlackNår efteråret og vinteren står på spring, er det rart at være i stand til at tage et par varme vinterstøvler på. Wildflower Morla zip Black er en høj vinterstøvle med stilfulde snører foran. Støvlen er lavet af ægte ruskind og har en solid og stærk gummisål. Inde i støvlen er der en varm foring, der holder fødderne og ben varme selv i koldere temperaturer.

KvalitetsmaterialerVinterstøvler lavet af naturligt ruskind er gode, fordi ruskind har smarte egenskaber. Vintre kan være kolde, men er ofte også våde. Det er muligt at imprægnere ruskind, så det er vandafvisende. Hertil kommer, at selve læderet er åndbart, hvilket øger støvlernes komfort.

Stilfuld og praktiskWildflower Morla er en komfortabel og varm vinterstøvle i sort ruskind - et materiale, du nemt kan matche med andre farver og mønstre. Du kan putte dine bukser ind i støvlerne, hvilket både er pænt og komfortabelt. Kør en gennemført sort stil, eller pynt med tilbehør i en mere livlig farve, som for eksempel et farverigt tørklæde eller en hat.

Tips til at passe på dine støvlerHvis du passer godt på dine ruskindsstøvler, kan du bruge dem år efter år. Ruskind er et meget almindeligt materiale til efterårs- og vinterstøvler, fordi det har mange gode egenskaber. Når støvlerne er nye, er det godt at imprægnere dem. Så får støvlerne et beskyttende ydre lag, der er mere modstandsdygtig over for vand og snavs.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30406 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×