Muckboot
Muckboot
Wear
647 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål, Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Grå

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

30052-00

Muckboot Wear


Muckboot er et svensk mærke, der oprindeligt udviklede smarte sko til dem, der brugte meget tid i stalden. I dag tilbyder virksomheden virkelig flotte og smarte sko til alle. Muckboot Wear tilbyder dig f.eks. en flot gummisko i en Chelsea-model. Modellen har praktiske, elastiske paneler, som gør det let af tage skoen af og på.

Vandtætte sko


Muckboot Wear er fremstillet af et vandtæt og isolerende gummi. Skoene har en meget behagelig pasform takket være CR Flex-Foam, ligesom de har en meget komfortabel sål og inderside. Skoene kan klare temperaturer fra 17 minusgrader til 35 plusgrader. En fleksibel og stilfuld allround-støvle, der kan bruges i stalden, på bjerget, på jagten og i byen, når regnen siler ned.

Smarte sko er de bedste sko


Muckboot Wear er en meget praktisk sko, der kan bruges under alle vejrforhold. Skoene er især gode i regnvejr, fordi de er helt vandtætte. Den stilfulde og klassiske Chelsea-model passer perfekt, både med jeans og fint tøj.

Muckboot - let at pleje


Muckboot Wear er et par nemme sko at pleje, fordi de er lavet af gummi. Du behøver ikke at smøre eller imprægnere dem. Det eneste, du skal gøre, er at vaske skoene, hvis de bliver snavsede. Du kan vaske skoene rene med en fugtig klud.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29829 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×