Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 10:48:39
Muckboot
Muckboot - Wear
Muckboot
Wear
647 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Muckboot Wear

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farver:

Sort

Varenummer:

30052-00

Muckboot Wear


Muckboot er et svensk mærke, der oprindeligt udviklede smarte sko til dem, der brugte meget tid i stalden. I dag tilbyder virksomheden virkelig flotte og smarte sko til alle. Muckboot Wear tilbyder dig f.eks. en flot gummisko i en Chelsea-model. Modellen har praktiske, elastiske paneler, som gør det let af tage skoen af og på.

Vandtætte sko


Muckboot Wear er fremstillet af et vandtæt og isolerende gummi. Skoene har en meget behagelig pasform takket være CR Flex-Foam, ligesom de har en meget komfortabel sål og inderside. Skoene kan klare temperaturer fra 17 minusgrader til 35 plusgrader. En fleksibel og stilfuld allround-støvle, der kan bruges i stalden, på bjerget, på jagten og i byen, når regnen siler ned.

Smarte sko er de bedste sko


Muckboot Wear er en meget praktisk sko, der kan bruges under alle vejrforhold. Skoene er især gode i regnvejr, fordi de er helt vandtætte. Den stilfulde og klassiske Chelsea-model passer perfekt, både med jeans og fint tøj.

Muckboot - let at pleje


Muckboot Wear er et par nemme sko at pleje, fordi de er lavet af gummi. Du behøver ikke at smøre eller imprægnere dem. Det eneste, du skal gøre, er at vaske skoene, hvis de bliver snavsede. Du kan vaske skoene rene med en fugtig klud.
Vis mere.

Debat

Disse støvler var en fødselsdagsgave til min svigersøn, derfor kan jeg allerede fortælle hvad han syntes om dem. Han blev MEGET glad, og de passede ham perfekt. Han fisker meget så derfor ønskede han sig nogle korte støvler han lige kunne hoppe i. Han var meget overrasket over den gode kvalitet. Så alt i alt er vi begge tilfredse. God jul

Svar

Fint produkt og god kundebetjening med mulighed for bytte til rigtig størrelse, samt god opfølgning fra jer via mail.

Svar

Den købte vare lever fuldt op til mine forventniger.Kan kun anbefales.

Svar

Støvlen sidder strammere, end jeg havde regnet med - også sammenlignet med mine andre korte ridestøvler. Men, man vænner sig til dem og de er behagelige og føles sikre at have på.

Svar

Meget komfortable sko, der holder vandet væk Perfekt når du er på en regnfuld festival.

Svar
Vis mere
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×