Sorel
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
3D
Sorel
Nakiska Slide W Shale,Tarte
349 kr
(437 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Grå, Beige

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

06242-01

Sorel Nakiska Slide W IncenseDet canadiske firma Sorel fremstiller sko og hjemmesko, som er fremragende at bruge, når det er koldt. Sorel Nakiska Slide W Incense er et par af stilfulde og komfortable hjemmesko, som du vil elske, når den nordiske vinter kommer.

Varme og komfortableDisse hjemmesko har en overdel, der er lavet af et fint ruskindsmateriale. Sålen er fremstillet af naturgummi. Sammen med den indvendige foring, som er lavet af både uld og polyester, giver hjemmeskoene dig en fremragende beskyttelse mod kulde. Indlægssålen kan fjernes efter behov.

Perfekt hjemmeskoNår gulvene begynder at blive kolde, vil du virkelig sætte pris på disse flotte slippers fra Sorel. Hjemmeskoene er desuden komfortable, og de er gode at bruge, selv når du er på arbejde. Når det handler om varme og stilfulde hjemmesko, så der er næsten ingen, der kan slå Nakiska Slide fra Sorel!

Pleje af ruskindDisse hjemmesko har en overdel, der er lavet af ruskind. Det er en type læder, og de kan derfor have glæde af skoplejeprodukter. Med en ruskindsbørste kan du nemt børste snavs og støv af hjemmeskoene. Brug en fugtig klud til at fjerne pletter. Med lidt sæbe går selv de værste pletter væk.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×