Sorel
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
Sorel
Nakiska Slide W Shale,Tarte
437 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sorel Nakiska Slide W Shale,Tarte

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Varenummer:

06242-01

Sorel Nakiska Slide W IncenseDet canadiske firma Sorel fremstiller sko og hjemmesko, som er fremragende at bruge, når det er koldt. Sorel Nakiska Slide W Incense er et par af stilfulde og komfortable hjemmesko, som du vil elske, når den nordiske vinter kommer.

Varme og komfortableDisse hjemmesko har en overdel, der er lavet af et fint ruskindsmateriale. Sålen er fremstillet af naturgummi. Sammen med den indvendige foring, som er lavet af både uld og polyester, giver hjemmeskoene dig en fremragende beskyttelse mod kulde. Indlægssålen kan fjernes efter behov.

Perfekt hjemmeskoNår gulvene begynder at blive kolde, vil du virkelig sætte pris på disse flotte slippers fra Sorel. Hjemmeskoene er desuden komfortable, og de er gode at bruge, selv når du er på arbejde. Når det handler om varme og stilfulde hjemmesko, så der er næsten ingen, der kan slå Nakiska Slide fra Sorel!

Pleje af ruskindDisse hjemmesko har en overdel, der er lavet af ruskind. Det er en type læder, og de kan derfor have glæde af skoplejeprodukter. Med en ruskindsbørste kan du nemt børste snavs og støv af hjemmeskoene. Brug en fugtig klud til at fjerne pletter. Med lidt sæbe går selv de værste pletter væk.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30429 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×