Merrell
Merrell - Natalya Wtpf Falcon
Merrell
Natalya Wtpf Falcon
1 145 kr
(Ord. 1 347 kr)
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Merrell Natalya Wtpf Falcon

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

23220-03

Merrell Natalya Wtpf Falcon



De fleste, der beskæftiger sig med vandring, bjergbestigning og hårdere ekspeditioner er nok bekendt med det amerikanske mærke Merrell. Merrell er kendt for sine kvalitetsstøvler, smarte materialer, egenskaber og funktioner. Merrell Natalya Wtpf Falcon er den ultimative efterårs- og vinterstøvle til vores nordiske klima.

Når vinteren er våd



I Sverige kan vintervejret variere en del, fra solrige og milde dage til ekstremt kolde dage med masser af sne og is. Merrell Natalya Wtpf Falcon er en slank og robust støvle med højt skaft. Støvlen er fremstillet af et vandtæt læder i brun farve. Øverst stikker det varme for op, som også findes inde i støvlen for øget komfort og varme. Med ni snørehuller kan du nemt snøre og justere størrelsen af støvlerne.

For dig, der vil opleve naturen



At kunne gå ud i den smukke natur er en vidunderlig følelse. Sørg for at have gode sko på ved at købe et par Merrell Natalya Wtpf Falcon. Disse støvler kan du bære hele efteråret og vinteren - uanset vejret. Det kraftige og dog smidige læder beskytter dine fødder fra kulden og vandet.

To små råd



For at bevare kvaliteten og kunne anvende støvlerne i mange år fremover, behøves kun to ting - skobørste og imprægneringspray. Med tiden kan det også blive nødvendigt at smøre støvlerne med skofedt.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30339 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×