Merrell
Merrell - Natalya Wtpf Falcon
Merrell - Natalya Wtpf Falcon
Merrell - Natalya Wtpf Falcon
3D
Merrell
Natalya Wtpf Falcon

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

23220-03

Merrell Natalya Wtpf FalconDe fleste, der beskæftiger sig med vandring, bjergbestigning og hårdere ekspeditioner er nok bekendt med det amerikanske mærke Merrell. Merrell er kendt for sine kvalitetsstøvler, smarte materialer, egenskaber og funktioner. Merrell Natalya Wtpf Falcon er den ultimative efterårs- og vinterstøvle til vores nordiske klima.

Når vinteren er vådI Sverige kan vintervejret variere en del, fra solrige og milde dage til ekstremt kolde dage med masser af sne og is. Merrell Natalya Wtpf Falcon er en slank og robust støvle med højt skaft. Støvlen er fremstillet af et vandtæt læder i brun farve. Øverst stikker det varme for op, som også findes inde i støvlen for øget komfort og varme. Med ni snørehuller kan du nemt snøre og justere størrelsen af støvlerne.

For dig, der vil opleve naturenAt kunne gå ud i den smukke natur er en vidunderlig følelse. Sørg for at have gode sko på ved at købe et par Merrell Natalya Wtpf Falcon. Disse støvler kan du bære hele efteråret og vinteren - uanset vejret. Det kraftige og dog smidige læder beskytter dine fødder fra kulden og vandet.

To små rådFor at bevare kvaliteten og kunne anvende støvlerne i mange år fremover, behøves kun to ting - skobørste og imprægneringspray. Med tiden kan det også blive nødvendigt at smøre støvlerne med skofedt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

B
Birthe Else Bayer

Har den samme i sort - 4 år gammel

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Hej Birthe,

Kan de vare den här du söger? https://www.footway.se/natalya-wtpf-midnight.html

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27643 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×