Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 00:58:12
Scholl
Scholl - New Massage Navy
Scholl
New Massage Navy
287 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Scholl New Massage Navy

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

06941-00

Scholl New Massage Navy


Scholl er eksperter, når det kommer til at lave gode ortopædiske sko og hjemmesko. Scholl New Massage Navy er et par komfortable massage-hjemmesko, som giver dig en bedre hverdag med det samme. De er designet til at stimulere blodcirkulationen i fødderne. Desuden kan de lindre fødderne ved at reducere trykket.

Massér fodsålerne


Hjemmeskoene har en særlig indersål fuld af små bolde. Disse masserer dine fodsåler, når du går, hvilket reducerer trykket og forbedrer blodcirkulationen. Skoene har en overdel, som er fremstillet af PVC, og en rillet gummisål. Har du brug for et par behagelige og holdbare hjemmesko, er disse noget for dig!

Hjemmesko til arbejde eller derhjemme
Disse hjemmesko har et diskret ydre og kan både bruges derhjemme og på arbejdet. Denne model har en flot mørkeblå farve. Du kan justere hjemmeskoen ved hjælp af stroppen på toppen.

Hjemmesko


Disse hjemmesko skal helst bruges indendørs. På den måde behøver du ikke vaske dine hjemmesko, hvis de bliver beskidte - hvilket kan være lidt besværligt. Du kan med fordel skylle hjemmeskoene med vand, hvis du ønsker at rengøre dem.
Vis mere.

Debat

Jeg er forelsket i den her producere ,

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30732 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×