06.04.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 08:13:53
Tretorn
Tretorn
Nicole Black
389 kr
(487 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på  6436 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Indvendigt materiale:

Fleece

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

03039-00

Tretorn Nicole BlackGummistøvler er ikke en skotype, mange forbinder med stil og elegance, men Tretorn har virkelig har formået at producere et par meget flotte støvler. Med Tretorn Nicole Black er du ikke kun beskyttet mod regn og fugt. Du ser også smuk og trendy ud på samme tid.

Komfortable støvler til regnvejrNår regnen vælter ned, kan du roligt tage disse pæne støvler på. De er lavet af naturgummi og har også to elastiske bånd og en rem med et spænde på skaftet. På toppen er der også en løkke til at hjælpe dig, når du skal tage støvlerne på.

Mød regnen med stilLad ikke dårligt vejr stoppe dig fra at se godt ud. Med de stilfulde støvler fra Tretorn, kan du nemt sammensætte et flot outfit. Den svenske virksomhed fra Helsingborg ved bare, hvordan man producerer støvler, der matcher det nordiske vejr og moden perfekt.

Pleje og rengøringGummistøvler har også brug for pleje. Brug en fugtig klud til at rengøre støvlerne, når de bliver snavsede. Lad dem derefter tørre ved stuetemperatur. Sørg for, at støvlerne ikke står et varmt sted, som for eksempel ved en radiator eller i direkte sollys.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

J
jytte
I
Inga
K
Kirsten
Show more posts

30721 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK