Nike
Nike - Nike Kaishi (Gs) Pink
Nike - Nike Kaishi (Gs) Pink
Nike - Nike Kaishi (Gs) Pink
3D
Nike
Nike Kaishi (Gs) Pink
235 kr
(337 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Pink

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

52815-01

Nike Kaishi (Gs) PinkHer har du et par super flotte børnesko fra Nike! Nike Kaishi (Gs) Pink er en smuk atletisk sko i et let materiale. Den stilfulde lyserøde farve tiltrækker garanteret blikkene og den robuste gummisål giver børn en optimal støtte og en behagelig pasform.

Smarte materialer

Nike er mester i at designe og fremstille nye sportssko med innovative materialer. Kaishi består af et fleksibelt syntetisk materiale, der har åndbare egenskaber. Med andre ord holder de fødderne kølige og komfortable selv under træning. Sålen giver dine fødder en god støtte i skridtene og Kaishi er behagelig at have på hele dagen.

Et farvehæl!

Det er super trendy at bære farverige sneakers og sportssko for tiden, en tendens vi virkelig elsker. Disse pink Kaishi fra Nike er perfekte til forår og sommer og er lette at matche med både jeans, shorts, kjole og jakkesætsbukser. En lyserød farve sætter gang i et nedtonet outfit.

Komfortable sportssko, der kan holde længeNike tilbyder sportsfodtøj af højeste kvalitet med en behagelig pasform. For at disse Kaishi sko i pink skal forblive stilfulde og komfortable i lang tid, er det godt at pleje dine sko. Der er mange gode skoplejeprodukter til syntetiske sko. Ideelt set skal du sørge for at bruge skoene i tørt vejr.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28394 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×