Shepherd
Shepherd
Nina Chestnut
497 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varemærke:

Varenummer:

02024-00

Shepherd Nina Chestnut


Uanset årstiden er det altid rart at have et par hyggelige hjemmesko derhjemme. Shepherd Nina Chestnut er et par fantastiske fåreuldstøfler i et klassisk design. Hjemmeskoene er lavet af den bedste uld og giver en behagelig, favnende fornemmelse. Er du typen, der elsker at bære hjemmesko, når du går rundt derhjemme, er disse hjemmesko uden tvivl den bedste løsning. Om efteråret og vinteren er det lækkert at hoppe i et par bløde, varme hjemmesko. Måske føles gulvet lidt koldt på såden en vintermorgen? I så fald vil disse hjemmesko af fåreuld garanteret give dig varmen. Selv om sommeren er det rart at smutte i et par varme hjemmesko, for eksempel når du sidder i aftensolen på verandaen.

Fåreuld - et fantastisk materiale


I hundredvis af år har vi mennesker brugt fåreuld til tøj og tæpper. Ulden er meget anvendelig, og ikke kun fordi det er et varmende materiale. Fåreuld har mange gode kvaliteter, specielt takket være lanolin - uldens naturlige fedt. Fåreulden vokser i fårets øverste hud, og det naturlige fedt, lanolin, gør ulden vandafvisende. Desuden absorberer ulden vand, hvilket gør materialet meget velegnet til hjemmesko. Med et par uld-hjemmesko kan du holde dine fødder varme og komfortable uden at blive svedig. Uld skal sjældent vaskes, da det grundet lanolinen er antibakterielt.

Varmer dig fra top til tå


Fåreulds-hjemmesko er en perfekt gave til dig selv eller til én, du holder af. De smukke Shepherd Nina Chestnut hjemmesko kan du bruge år efter år, uden at den bliver specielt slidt. Bare sørg for ikke at bruge skoene udendørs. Nina Chestnut er en klassisk model, som du med fordel kan bruge med dit almindelige tøj - også selvom du får besøg. Netop Shepherd er kendt for den høje kvalitet, og du kan bruge dine hyggelige Nina Chestnut i mange år fremover.

Forlæng levetiden


For at dine Nina Chestnut hjemmesko skal forblive skønne og flotte i lang tid, kan du pleje dem. Fåreuld er et smart materiale, som mere eller mindre passer sig selv. Den naturlige fedt lanolin forsvinder dog med årene, og det samme gælder uldens gode egenskaber. Men du kan købe lanolin i skoplejebutikker og selv smøre dine hjemmesko, når det er nødvendigt. Ellers har Chestnut Nina-modellen ikke brug for en masse vedligeholdelse. Dog kan det være en fordel at lufte hjemmeskoene med jævne mellemrum. Så bliver de friske igen!
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30393 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×