Asics
Asics - Noosa Gs Seashell Pink/beg. Pink/white
Asics - Noosa Gs Seashell Pink/beg. Pink/white
Asics - Noosa Gs Seashell Pink/beg. Pink/white
3D
Asics
Noosa Gs Seashell Pink/beg. Pink/white
497 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Pink

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Mesh

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-80

asics


En sund livsstil starter tidligt, og jo før jo bedre. Løb, leg og sport med det rigtige fodtøj, er ligeså vigtigt for børn som for voksne. Følelsen af at stå godt fast, og vide at dit fodtøj stabiliserer dine bevægelser, gør sig gældende i barnets dagligdag fordi det har indflydelse på den tryghed der opleves, når de prøver grænser af fysisk. Giv dine børn et forspring ved sørge for at fodtøjet giver dem glæden til at bevæge sig frit.

Noosa-Gs-Seashell


En rigtig dejlig børnesko med fart på. Disse sporty sneakers er udstyret med den berømte gel pude bagtil, og sørger for sunde fødder. Løb på asfalt, i skolegården eller ude i det fri på græsset; du er sikker på en sko der stabiliserer foden, og sørger for at afdæmpe stød fra en hård landing.

Pink/dark-Blue/Pink


Lethed med et godt greb, er noget der kendetegner denne sko. Bliv din egen stjerne i frikvarterene, fyr den af på boldbanen og levér din bedste boldpræstation lige i nettet, og lad dine Asics bære dig hele vejen i mål.

hold mig ren


Lyse farver har bedst af lyst vejr, men fortvivl ikke hvis snavset sætter sig. Aftør dem ofte med en re klud, fugtet med lidt vand og sæbe, og sørg for at holde dem tørre, så vil de følge dig trofast i lang tid.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×