Kavat
Kavat
Nymölla EP Dark brown
390 kr
(487 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

51742-00

Kavat Nymölla EP Dark Brown


Kavats mål er at producere de bedste børnesko verden nogensinde har set. Det er et ambitiøst mål, og på vejen mod det, er det lykkedes Kavat at fremstille mange klassiske og rigtigt flotte sko. Kavat Nymölla EP Dark Brown er en af disse stilfulde og klassiske børnesko. De har ikke kun et stilfuldt look - de er også behagelige at have på og beskytter børnenes fødder.

Økologisk kvalitetslæder


Til skoene har Kavat brugt et Eco performance-læder, som forkortet er "EP". Dette er et naturlig læder, der også er helt fri for miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Læderet giver hver sko et unikt udseende, især når skoene har været brugt i et stykke tid og har tilpasset sig barnets fødder og bevægelser.

Til hverdag og andre lejligheder


Disse sko kan bruges til enhver tid. De passer godt til både almindelige bukser og til et par jeans. Brug dem i skole eller til fødselsdagsfest. Med disse sko kan barnet pynte sig uden at det virker for formelt.

Nem at pleje


EP-læder holder i lang tid, men man bør gøre ligesom med andre lædermaterialer og give dem regelmæssig pleje. Brug skosværte eller skovoks til at fugte læderet, så det ikke tørrer eller revner. Et tip er at bruge en vandtæt spray med det samme, så de får ekstra beskyttelse mod snavs og regn.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×