Vagabond
Vagabond - Olga 4014-101-20 Black
Vagabond
Olga 4014-101-20 Black
647 kr
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Vagabond Olga 4014-101-20 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Varenummer:

52451-00

Vagabond Olga 4014-101-20 Black


Vagabond Olga 4014-101-20 Black er en superflot sko, der fungerer sammen med alt! Vagabond er det rette mærke for dig, der ønsker komfortable sko af gode materialer og af høj kvalitet. Med en sans for pasform og design er Olga en glimrende sko til både forår, sommer, efterår og vinter.

Sko til en vagabond


Vagabond Olga er et par sko af ægte læder. Skoenes sorte læder er blankt og giver et luksuriøst indtryk. Skomodellen har en lav hæl på omkring tre cm. Hælen, sammen med de praktiske og dekorative elastiske paneler, er prikken over i'et i denne klassiske og tidløse sko.

De flotteste sko


Hvis man én gang har købt Vagabondsko, er der stor chance for at man køber nogle nye igen. Vagabond tilbyder sko i et trendy design, der holder sin kvalitet år efter år. Vagabond Olga er et par virkelig komfortable sko, som du kan bruge sammen med både jeans, nederdele, kjoler og pæne bukser.

Praktisk med skind


Skindsko har mange fordele, hvoraf én af dem er pleje. Dine Vagabond Olga kan du nemt passe ved at børste dem med en skobørste og derefter smøre dem med passende skoplejemidler. Når du får skoene hjem kan du starte med at imprægnere dem.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30413 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×