HEJ – DER ER DU JO!

Hvor skægt, at du har fundet frem til os! For ved du hvad – du er det absolut bedste vi ved (ja lige udover italiensk is og killinger på YouTube selvfølgelig).

Faktum er, at vi tænker så meget på dig, at det næsten er uhyggeligt. Når vi prioriterer projekter, køber sko, ansætter personale, fester, tager beslutninger eller ordner budgettet, tænker vi på dig, og hvad du mon ville tænke om de ting vi laver. Og hvis vi tror du ville synes om dem – så er det, det vi gør. Men nu handler vores værdier jo (”core values” som managementkonsulanterne siger) også om dig:

VÆRDIER

KUNDE – alt vi laver, alt vi foreslår og alt vi tænker på skal skabe værdi for dig som kunde. Og når vi siger ”værdi” mener vi alt fra lave priser til hurtig levering og personlig service.

SJOV – vi er overbevist om at livet bliver lettere hvis man morer sig undervejs og ikke tager sig selv alt for seriøst. Til dels fordi Footway skal være en sjov arbejdsplads, men muligvis vigtigere endnu – et sjovt sted at handle. Og hvis du smiler når du tænker på os – så har vi opnået vores mål.

VEN – vi ser dig som vores ven. Og vi ser gerne at dette venskab går begge veje. Fordi venner har man det sjovt med og venner tager man sig af.

KONTAKT

Vil du snakke sko, give os feedback eller er der noget der undrer dig, som vi måske kan hjælpe dig med? Gør os glade – og kontakt os.

Du kan kontakte os på telefon 80 32 33 33

Åbningstider kundeservice:

Man - fre: 09:00-17:00

Du kan kontakte os via mail på: os@footway.dk

Vi forsøger at besvare alle mails inde for 24 timer på hverdage.


Footway ApS
CVR-nr: 0033768516

Adresse:

Toldbodgade 18 5
1253 København K
os@footway.dk
80 32 33 33

Leveres af

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×