Converse
Converse
One Star Black/white/white
597 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60077-44
Converse

Kommentar

Converse sko er et af de sko, der blev valget af mange mennesker til at bruge i forskellige situationer, især når man slapper af. Selvfølgelig fordi der foruden de behagelige sko, der er brugt, er omvendte sko også tilgængelige i forskellige farvevariationer, lige fra almindeligt til en række mønstre og motiver.

og hovedvalget er Converse - One Star.

Converse One Star er en sko med et charmerende design, men gør ingen fejl. Denne sko er også meget holdbar. Converse All Star har udholdenhed som sko med verdensklasse. Ud over opmærksomheden på designet, vil vi helt sikkert være opmærksomme på varernes varighed. Det er ubrugeligt at købe sko med elegant design, men ikke holdbart. Men Converse One Star er lidt anderledes, det har et elegant design og meget holdbart at bruge.

Så hovedvægten er den overkommelige pris
Det er en løgn, hvis vi ved køb ikke kan se hvilken pris vi skal betale. Selvom Converse One Star er en sko med en klasse, der er overlegen, men han har en venlig pris i posen. Du behøver ikke at spare i meget lang tid, fordi der er forskellige muligheder Converse One Star med en meget overkommelig pris.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30812 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×