Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:36:39
Tretorn
Tretorn - Öresund Black
Tretorn - Öresund Black
Tretorn - Öresund Black
3D
Tretorn
Öresund Black
389 kr
(547 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50398-01

Tretorn Öresund BlackNår det handler om gummistøvler, tænker de fleste normalt Tretorn og det med god grund. Dette anerkendte skofirma har gennem hele sin karriere fokuseret på at skabe kvalitetsstøvler lavet af holdbart gummi. Tretorn Öresund Black er en meget elegant gummistøvle i Chelseamodel. Støvlerne kan bruges hele året rundt takket være det stilfulde design.

Behagelige og holdbareTretorn Öresund er en gummistøvle, der er lavet af ægte kvalitetsgummi, og støvlen er støbt i ét stykke. Det betyder, at støvlerne ikke slipper noget vand ind, men til gengæld er helt vandtætte. Ydersålen har det helt rigtige mønster til at give dig et godt greb på underlaget. Du kan med fordel lægge en ekstra indersål i for øget komfort og for at give dig mere varme i løbet af vinteren.

Lækre gummistøvler til hver dagTretorn Öresund i sort er en gummistøvle, der ligner en almindelig Chelseaboot. Dette gør støvlerne utroligt alsidige, fordi de er nemme at matche med både jeans, kjoler og nederdele. Det stilrene og lækre design betyder, at du kan bruge støvlerne, selv når det ikke regner.

Nem vedligeholdelseIdet Tretorn Öresund er fremstillet udelukkende af gummi udover den indre del, kan du roligt vaske støvlerne af, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan fjerne snavs under vandhanen med en klud og sæbe. Vær lidt forsigtig med de elastiske paneler på støvlernes sider, fordi de ikke er fremstillet af gummi.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28617 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×