Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:35:32
Hunter
Hunter
Original Two Tone Chelsea Black
598 kr
(747 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

48408-01

Hunter Original Two Tone Chelsea Black


Der er almindelige damestøvler og så er der disse superflotte Chelseaboots støvler fra Hunter Original. Hvis du vil kunne bruge støvler, når det er regnvejr og vådt udenfor, men stadig vil bevare et pænt og sofistikeret look, så er der ikke noget bedre alternativ. Hunter er et mærke, der blev grundlagt allerede i 1856 i England. De har lavet mange originale og flotte sko og støvler i mange år. Hunter Original Two Tone Chelsea Black er sorte gummistøvler i Chelseaboot-model, som er lavet af både naturgummi og vulkaniseret gummi. Lige som almindelige Chelseaboots finder du to elastikker på begge sider af skoene. De forenkler brugen og gør desuden, at skoene føles mere behagelige og åndbare. Øverst finder du to løkker. Selv om de kan bruges til at tage skoene på, anbefaler vi, at du bruger et skohorn for at få støvlerne på. På denne måde vil de holde længere. Ved hjælp af disse smukke støvler fra Hunter Original kan du møde regnvejret med stil.

Håndlavede og lavet med slidstærkt gummi


Disse støvler fra Hunter Original er håndlavede og fremstillet ved hjælp af både naturligt og vulkaniseret gummi. Indeni støvlerne er en blød tekstilforing, der omfavner dine fødder på en dejlig måde. Støvlerne har en ortopædisk læst, som gør dem ekstra behagelige at bruge selv i lange perioder.

Flot til hverdag


Ligesom et par almindelige sorte støvler er disse flotte støvler fra Hunter Original nemme at kombinere med forskellige tøjstile. Den sorte farve kan sagtens kombineres med mørkt overtøj og et farverigt halstørklæde. Det ser også godt ud, når du ikke har overtøj på. Brug dem sammen med et par stramme jeans og skab et elegant og sofistikeret outfit.

Pas på dine gummistøvler


Eftersom disse støvler er lavet med naturgummi, så kan der efter et stykke tid forekomme hvide pletter. Det er helt normalt og skyldes, at voks trænger gennem gummiet. Det er let at løse det ved at bruge en "Boot Buffer" spray. For at rengøre støvlerne kan du bruge en fugtig svamp og lidt mildt rengøringsmiddel. Brug dog ikke rengøringsmidlet på sålerne, eftersom det kan gøre støvlerne glattere end normalt. Tør herefter støvlerne rene med en tør klud. Sørg for at opbevare dine Hunterstøvler ved stuetemperatur, da varme og direkte sollys kan få gummistøvlerne til at knække eller ændre form.
Vis mere.

Kommentar

Behagelig sko holde vandet væk. Perfekt, hvis du ikke vil have høje gummistøvler .

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30786 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×