Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 09:35:21
Hunter
Hunter - Original Two Tone Chelsea Midnight
Hunter
Original Two Tone Chelsea Midnight
598 kr
(Ord. 747 kr)
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Hunter Original Two Tone Chelsea Midnight

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

48408-02

Hunter Original Two Tone Chelsea Midnight


For os, der ikke kan lide gummistøvler, men foretrækker varme og tørre fødder, er et par Hunter Original Two Tone Chelsea Midnight et glimrende valg. Disse sko er helt vandtætte og kommer i en stilfuld Chelseamodel. Skoene ligner altså almindelige sko, men fungerer som en gummistøvle.

Materialer man kan stole på


Hunter er en verdensberømt virksomhed, der er kendt for sin høje kvalitet og stilfulde design. Hunter Original er et godt eksempel på, hvad der kan gøres med den rette ånd af håndværk og erfaring. Skoene er lavet af naturgummi af høj kvalitet. Selv de elastiske paneler på skoene er vandtætte.

Stilfulde selv i regnvejr


Med et par Hunter Original Two Tone Chelsea Midnight, vil du helt sikkert lære at elske regnen. Hvem ønsker ikke regn, når man kan flashe disse stilfulde sko? Tag hverdagstøj på eller kombiner skoene med flottere tøj eller en mere hverdagsagtig stil.

Vokspartikler


Hunter bruger naturgummi når de fremstiller deres sko og støvler. Årsagen til dette er, at gummiet er modstandsdygtigt og former sig. Med tiden trænger de små vokspartikler ud af naturgummiet. De kan danne et slags off-white pulver på gummiet. Du kan nemt fjerne det med en fugtig klud.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30253 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×