Clarks
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
Clarks
Originals Desert Boot Beeswax
847 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Clarks Originals Desert Boot Beeswax

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

50886-00

Clarks Originals Desert Boot BeeswaxDisse sko blev introduceret af det britiske firma i 1950'erne. De blev en øjeblikkelig succes takket være de rene linjer og det enkle, men elegante design. Skoene er lavet af højkvalitets Beeswax-læder. Denne læder tilpasser sig til fødderne, hvilket gør, at skoene bliver mere komfortable, jo mere de bruges.

Beeswax-læder - vandtæt og stilfuldtSelv om de fleste falder for læderets smukke udseende, så har Beeswax-læder også andre gode kvaliteter. Det er holdbart og vandafvisende, hvilket altid er godt, når det handler om sko. Dette materiale holder sig flot i mange år.

Klassisk design til et stilfuldt lookDisse sko var takket være deres design meget populære blandt britiske officerer under Anden Verdenskrig. Skoene passer også godt til en moderne tøjstil, og de er perfekte til dem, der ønsker at se velklædt og pæn ud. Match skoene med et par stramme jeans i mørke eller lyse farver, så har du et flot outfit.

Pleje af beeswax-læderFjern snørebåndene og rengør overfladen forsigtigt med en fugtig klud. Anvend skovoks til læder på hele skoen. Lad den hvile i et par minutter, således at læderet suger fugt og næring. Brug en skobørste til at arbejde voksen ind i skoen. Afslut med læderlotion og polér let.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30813 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×