Til produktlisten
Clarks
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
Clarks - Originals Desert Boot Beeswax
Clarks
Originals Desert Boot Beeswax
762 kr
(Ord. 897 kr)
Størrelse
Størrelseguide
  • Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages åbent køb!

Clarks Originals Desert Boot Beeswax

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

50886-00

Clarks Originals Desert Boot Beeswax



Disse sko blev introduceret af det britiske firma i 1950'erne. De blev en øjeblikkelig succes takket være de rene linjer og det enkle, men elegante design. Skoene er lavet af højkvalitets Beeswax-læder. Denne læder tilpasser sig til fødderne, hvilket gør, at skoene bliver mere komfortable, jo mere de bruges.

Beeswax-læder - vandtæt og stilfuldt



Selv om de fleste falder for læderets smukke udseende, så har Beeswax-læder også andre gode kvaliteter. Det er holdbart og vandafvisende, hvilket altid er godt, når det handler om sko. Dette materiale holder sig flot i mange år.

Klassisk design til et stilfuldt look



Disse sko var takket være deres design meget populære blandt britiske officerer under Anden Verdenskrig. Skoene passer også godt til en moderne tøjstil, og de er perfekte til dem, der ønsker at se velklædt og pæn ud. Match skoene med et par stramme jeans i mørke eller lyse farver, så har du et flot outfit.

Pleje af beeswax-læder



Fjern snørebåndene og rengør overfladen forsigtigt med en fugtig klud. Anvend skovoks til læder på hele skoen. Lad den hvile i et par minutter, således at læderet suger fugt og næring. Brug en skobørste til at arbejde voksen ind i skoen. Afslut med læderlotion og polér let.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
Mindesopfriskeren
    For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×