Clarks
Clarks
Orinoco Club Black Leather
697 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder, Nubuck

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

03434-00

Clarks Orinoco Club Black Leather


Leder du efter høje sorte støvler, så er disse sko fra Clarks noget for dig. Clarks Orinoco Club Black Leather er et par støvler i en Jodhpur-model. De har en afrundet tå og to elastikker på hver side af skoen. Orinoco Club er klassiske, og lidt højere end normale Jodhpursko.

Sort nubuck læder
Disse stilfulde sko fra Clarks er lavet af nubuck. Det er et materiale, der svarer til ruskind på mange måder. Nubucksko har et mat udseende. Under skoene finder du en lav hæl og en sål af gummi. Skoene har en slank pasform.

Kombiner dem med stilfulde jeans


Disse sorte støvler er ideelle at bruge med et par dejlige og stramme jeans eller bukser. En af grundene til at disse typer af sko er så populære, er fordi du nemt kan matche dine sko med forskelligt tøj og stilarter. I løbet af sommeren kan du med fordel bruge skoene sammen med et par dejlige sommershorts.

Pas på dine sko


Nubucklæder er et godt materiale til sko, fordi de beskytter mod vind og regn på en effektiv måde. For at passe på dine nubucksko, skal du bruge speciallavet skopleje til nubuck. Det er også muligt at anvende produkter til ruskindssko.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×