Clarks
Clarks - Orinoco Hot Black
Clarks
Orinoco Hot Black
718 kr
(Ord. 897 kr)
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Clarks Orinoco Hot Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

4

Skafthøjde :

15

Skaftvidde:

27,5

Varenummer:

46383-01

Clarks Orinoco Hot Black


Clarks er en engelsk familievirksomhed, der har eksisteret siden 1825. I dag er de kendt for deres gode priser og trendy sko. Clarks Orinoco Hot Black er et par af komfortable Jodhpurskor der har en stram pasform. Det pæne læder giver et smukt og mat udseende, mens de varmer dine fødder, når det er køligt udenfor.

Lavet af et stilfuldt nubuck læder


Nubuck er et materiale der ligner ruskind, men er mere holdbart og lidt mere eksklusivt. Det er dette materiale, der hjælper fødderne med at holde varmen. Disse sko har også en lav hæl, der giver dig lidt ekstra højde.

Flotte med stramme jeans


Et par støvler kan være meget pæne med et par stramme jeans eller bukser. Den matte farve gør at skoene ikke føles alt for formelle, som et par lædersko gør. Derfor passer disse sko både til når du vil være velklædt og til mere afslappede outfits.

Pas på dine nubuckstøvler


For at tage sig af nubuck er man nødt til at bruge et specielt skoplejeprodukt til ruskind eller nubuck. Materialerne ligner hinanden så meget, at du kan bruge de samme rengøringsmidler. Brug en ruskindsbørste til at fjerne støv og snavs. Du kan også bruge en fugtig klud med en mild sæbeopløsning til at fjerne eventuelle pletter.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30211 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×