Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:17:56
Sixtyseven
Sixtyseven
Oxford 73572 Sedona Black
598 kr
(747 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

52166-00

Sixtyseven Oxford 73572 Sedona BlackSpansk design når det er bedst. Sixtyseven leverer altid stilfulde og funktionelle støvler. Denne gang har de skabt et par støvler i Jodhpurmodel med et blødere læder, der ældes flot. Skoene har en behagelig indersål og er smalle i pasformen.

Blødt læder giver bedre pasformDisse sko fra Sixtyseven har en holdbar og lidt tyndere overflade af læder. Det betyder, at skoene passer rigtig godt at bruge i løbet af sommeren. Læderet former sig efter foden og får unikke folder efter fodformen og dine bevægelser.

Sko der altid sidder godtDet, der gør denne sko så populær, er, at de er nemme at tage på og lette at matche til forskellige stilarter. Det stilfulde design ser elegant ud med en kjole, og den ser velklædt ud med et par stramme jeans. Når du ønsker at dresse dig lidt op, er det disse sko, du skal satse på.

Sådan tager du dig af af dine nye skoPleje dine lædersko så de holder sig smukke i mange år. Brug en børste til at fjerne snavs. Anvend forskellige skoplejemidler for at give dem fugt eller give skoene en dejlig glans. Små pletter og smudspartikler fjernes nemmest med en klud og lidt sæbevand.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30876 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×