Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:26:16
Palladium
Palladium
Pampa Hi 02352-060 Black
487 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

53832-00

Palladium Pampa Hi 02352-060 BlackPalladiums cool design, der kombinerer støvlens udseende med en sneaker, kommer her i sort. Den stabile og robuste konstruktion rimer pænt med det naturlige canvasstof og høje skaft.

Canvas och gummi forbedrer designetSelvom udseendet af disse sko minder om støvler, gør materialet på den øverste del - canvas - det til en dejlig blanding, som er beregnet til sommerbrug. Canvasstoffet giver et skønt og behageligt miljø i skoene. Sålen er lidt højere end de normale canvas sko og er solidt rillet, hvilket gør skoene både stabile og behagelige at gå i.

Sko til dem der kan lide at skille sig udDette er skoen til dig, der synes det er sjovt med sko med et lidt mere anderledes design uden at helt at skille sig ud fra moden. Kombinationen af støvledesignet og canvasskofølelsen gør disse sko perfekte til stramme jeans eller shorts.

Tips til mere holdbare skoStil altid dine sko op når du ikke bruger dem, så styrken i stoffet ikke falder. Snør altid dine sko op, når du skal tage dem af og på, det beskytter også stoffet mod unødvendigt slid.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30883 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×