Palladium
Palladium
Pampa Hi Ladies Black
437 kr
(547 kr)
inkl. moms

Kundedata

Opfattet størrelse baseret på 1623 kunder

Lille

Normale

Stor

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Vegan

Skotype:

Farve:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

46676-03

Palladium Pampa Hi Ladies Black


Palladiums flotte stofstøvle fås i mange forskellige farver, her i den klassiske sorte version, der er flot til langt det meste. Med inspiration fra klassiske lærredsko er de blevet kombineret med kraftige gummisåler, der giver et interessant design.

Canvas og gummi i flot kombination


Canvassko er ofte ikke superkomfortable, men disse stofstøvler fra Palladium har taget det bedste fra to verdener og kombineret fodrigtige støvlesåler af stabilt og riflet gummi, og tilføjet den klassiske stofskooverdel. På den måde kan du nyde luftige sko med en dejlig sål, der både giver støtte og stabilitet.

Frække og klassiske på en og samme tid


Det klassiske og samtidig cool design gør stofskoene til perfekte forårs-, sommer- og tidlige efterårssko. De er specielt velegnet til dig, der kan lide en lidt mere cool og alternativ stil, måske med tighte gråsorte jeans og en flot læderjakke.

Rengøringen er nem


Canvassko er lette at rengøre med en fugtig klud, mildt rengøringsmiddel til lærredsko og eventuelt en skobørste dyppet i vand og opvaskemiddel. Fjern på denne måde pletter og lad derefter skoene lufttørre, inden du bruger dem næste gang. Gummisålen rengør du på samme enkle måde.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Amnash

Indlæg på andre sprog

G
Greta
Oversætte
H
Hulda
Oversætte

30715 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK