Palladium
Palladium - Pampa Hi Ladies Black
Palladium - Pampa Hi Ladies Black
Palladium - Pampa Hi Ladies Black
3D
Palladium
Pampa Hi Ladies Black
487 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

46676-03

Palladium Pampa Hi Ladies Black


Palladiums flotte stofstøvle fås i mange forskellige farver, her i den klassiske sorte version, der er flot til langt det meste. Med inspiration fra klassiske lærredsko er de blevet kombineret med kraftige gummisåler, der giver et interessant design.

Canvas og gummi i flot kombination


Canvassko er ofte ikke superkomfortable, men disse stofstøvler fra Palladium har taget det bedste fra to verdener og kombineret fodrigtige støvlesåler af stabilt og riflet gummi, og tilføjet den klassiske stofskooverdel. På den måde kan du nyde luftige sko med en dejlig sål, der både giver støtte og stabilitet.

Frække og klassiske på en og samme tid


Det klassiske og samtidig cool design gør stofskoene til perfekte forårs-, sommer- og tidlige efterårssko. De er specielt velegnet til dig, der kan lide en lidt mere cool og alternativ stil, måske med tighte gråsorte jeans og en flot læderjakke.

Rengøringen er nem


Canvassko er lette at rengøre med en fugtig klud, mildt rengøringsmiddel til lærredsko og eventuelt en skobørste dyppet i vand og opvaskemiddel. Fjern på denne måde pletter og lad derefter skoene lufttørre, inden du bruger dem næste gang. Gummisålen rengør du på samme enkle måde.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
Amnash

det er fantastisk

 · Svar · 

29065 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×