Palladium
Palladium - Pampa Hi Ladies White
Palladium
Pampa Hi Ladies White
487 kr
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Palladium Pampa Hi Ladies White

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varenummer:

46676-01

Palladium Pampa Hi Ladies WhiteHer har du en meget klassisk skomodel, som næsten kan matche Converse Chuckies, når det handler om ikoniske sko. Palladium Pampa Hi Ladies White er en virkelig lækker model af holdbart canvas. Skoene er blevet produceret i mange år, og har gennem tiderne fået smartere og bedre egenskaber.

Under skoeneSelv om den øverste del af skoen er det, du først ser, så er mange af egenskaberne gemt under skoene - i slidsålen. Palladium Pampa Hi Ladies White har en fleksibel og robust gummisål, der giver dig perfekt greb på underlaget og maksimal støtte, når du går. Canvassen er holdbar og relativt vandafvisende.

Friske forårs- og sommerskoGlæd dig selv og alle omkring dig med et par flotte hvide og friske sko. Palladium Pampa Hi Ladies White er perfekt til foråret og sommeren, når det ikke er så vådt og mudret udenfor. Skoenes hvide farve og stilfulde design går upåklageligt til både jeans, shorts, nederdele og mønstrede kjoler.

En sko du kan stole påPalladium Pampa Hi Ladies White er et sikkert sats, hvis du går efter holdbar kvalitet. Skoenes canvas kan holdes rent med rengøringsshampoo og en børste. Hvis du undgår mudrede veje og vandpytter, holder skoene sig rene og flotte i lang tid.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30413 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×