Dr Martens
Dr Martens - Pascal Black leather
Dr Martens - Pascal Black leather
Dr Martens - Pascal Black leather
3D
Dr Martens
Pascal Black leather
1 447 kr
Få på lager
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

01182-01

Dr Martens Pascal Black LeatherDr Martens er verdenskendte for deres støvler. Hvis du er på jagt efter nogle af de mest holdbare støvler på markedet, vil du ikke blive skuffet. Dr Martens Pascal Black Leather er støvler lavet til kvinder. De har et klassisk look, som passer til mange forskellige typer af tøj og stilarter. Støvlerne har otte huller til snørebånd, afrundet tå og sort læder i højglans. Inde i støvlen finder du et par bløde indlægssåler. Dette gør skoene behagelige at bruge selv i lange perioder ad gangen. Skoene er 20 cm høje med 2 cm høj sål og fire cm høje hæle. Dette gør Pascal til et par mindre støvler sammenlignet med mange andre modeller fra Dr. Martens. Den relativt lave højde betyder, at skoene ikke gnaver mod dit skinneben på samme måde.

Altid højeste kvalitetDisse støvler fra Dr. Martens er naturligvis lavet af førsteklasses læder. Ligesom alle sko fra Dr Martens er læderet lidt hårdere og stivere i starten. Det er et bevidst valg, fordi det giver støvlerne mulighed for at tilpasse sig netop dine fødder og din skridtlængde. Jo mere, du bruger dine Pascals fra Dr. Martens, jo dejligere bliver skoene. Sålerne benytter sig af en patenteret Air Wave teknologi. Dette gør, at de føles bløde at gå i. Skoene er sammensat ved hjælp af Goodyear-teknologi, der giver øget holdbarhed i forhold til limning.

Selvsikker og velklædtDe sorte læderstøvler er lette at matche med mange forskellige stilarter. Brug dine Dr. Martens Pascal støvler sammen med stramme jeans, almindelige bukser, farverige kjoler og stilfulde nederdele. Endnu en fordel ved disse støvler er, at de kan bruges en stor del af året. Du kan skabe et smart sommerlook lige så nemt, som du får en sofistikeret efterårsstil.

Pas godt på støvlerneLædersko er nemme at passe på den rigtige måde. Der er mange produkter at anvende, som er udviklet specielt til læder. Start med at bruge en børste til at fjerne snavs på overfladen. Det er også muligt at anvende et viskestykke og noget varmt vand. Brug herefter noget skofedt eller creme. Arbejd fedtet eller cremen ind i støvlen i overensstemmelse med brugsanvisningen. For at opnå en skinnende overflade kan du børste, bruge en klud eller anvende en speciel poleringscreme. Sørg for at tage dig af dine sko i regn og sne. På den måde kan du bruge skoene i mange år uden problemer.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30034 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×