Asics
Asics - Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
Asics - Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
Asics - Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
3D
Asics
Patriot 9 Begonia Pink/white/seashell Pi
497 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Pink

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Mesh

Sål:

Gummi

Detaljer:

Spænde, Snørebånd

Varenummer:

60054-94

asics


Sundhed er en livsstil -også for Asics, der aktivt deltager i at forbedre verdensbefolkningens helbred, ved at lave kvalitetssko, der er designet til at give glæden ved at bevæge sig.

Patriot-9-Begonia


Der er ikke noget bedre end at tage et par sko på, og have en følelse af at går på skyerne. Hvis du har det, så ved du, at det er de rigtige sko du har valgt. Nyd dine sko som en professionel når du løber, eller tager dem med ud i dagligdagen.

Pink/white/seashell-Pi


Kombinér dine sko med en sommerlig, hvid nederdel og en seashell - farvet tanktop; tag blazeren over skulderen og ned med solbrillerne. Sødt, sporty og let. Selvom Asics klassisk set er en sportssko, kan de nemt bruges casual, og med den rette kombination fremstår de lækkert og moderne.

svæv på lyserøde skyer


Ærligt: de har en sart farve, men lad det ikke afholde dig fra at svæve på den lyserøde sky. Undgå at snavs sætter sig, lad dem ikke stå for længe med snavset på, men sørg for at tørre dem ofte med en klud, opvredet i sæbe. Så har du glæde af dem i lang tid. Skoene er lavet til at holde i al slags vejr, så hold dig ikke tilbage med at lufte dem.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×